Hou de koude buiten

Kampmann-luchtgordijnen zorgen ook tijdens de winter voor behaaglijk, gezellig comfort.

Met luchtgordijnen van Kampmann halen klanten het perfecte product in huis voor gecontroleerde luchtafscherming aan open deuren. Eén stap en uw klanten bevinden zich in een aangename winkelomgeving. Vertrouw op 20 jaar internationale knowhow van Kampmann op het vlak van luchtgordijnen ‘made in Germany’ voor uw deuren en poorten.

 

Ruim aanbod voor diverse behoeften

Kampmann biedt voor elke toepassing het juiste luchtgordijn. De UniLine 260 en de UniLine-Cassetten zijn bijzonder geschikt voor bouwmarkten, supermarkten en winkels. Heel wat mogelijkheden dus, en bij een uitblaashoogte tot drie meter hoog zorgen ze voor een efficiënte luchtafscherming. De variabele lengtes garanderen koudeluchtafscherming over de volledige lengte van de ruimte.

 

De Tandem 300/385 zorgt dankzij het voor- en warmeluchtgordijn voor een optimale bescherming tegen koudeluchtinval in verwarmde ruimtes. De door Kampmann ontwikkelde tandemtechnologie zorgt voor energiebesparingen van ongeveer 38% meer dan klassieke luchtgordijnen en biedt daarnaast heel wat toepassingsmogelijkheden. Horizontaal, in het plafond, voor bekleding ter plaatse of met bekledingsverlengstukken voor doorlopende banden: de Tandem past zich aan uw behoeften aan!

 

Speciaal om koudeluchtinval aan poorten van industriehallen tegen te gaan, heeft Kampmann het ProtecTor-luchtgordijn ontwikkeld. Voor- en warmeluchtgordijnen zorgen voor een grotere indringdiepte en een betere afschermwerking, en dat bij energiebesparingen van tot 38% meer dan met klassieke luchtgordijnen voor poorten. De koudeluchtafscherming aan de poorten maakt daarnaast ook een efficiënt gebruik van de ruimte aan de poort mogelijk. Ook de ProtecTor bestaat in verschillende uitvoeringen: dankzij verschillende vermogens en inbouwlengtes in horizontale of verticale montage is er voor elke poort een passende ProtecTor.

 

Alles onder controle met KaControl

Plan uw systeemoplossing met KaControl. Dankzij de KaControl-regeling of een bestaande GLT kunnen de verschillende Kampmann-producten centraal gestuurd worden en optimaal en energie-efficiënt op elkaar afgestemd worden. Uw voordeel: complete service van één leverancier!

 

Kampmann GmbH is een familiebedrijf met 40 jaar ervaring waar u terechtkan voor individuele oplossingen en voor een nauwe samenwerking op het vlak van verwarmen, koelen en ventileren.