Nieuw berekeningsprogramma voor de KaDeck

Uw ondersteuning bij de projectplanning

Profiteer van de voordelen van ons berekeningsprogramma en de nieuwe productconfigurator voor de KaDeck-ventilatorconvector. De KaDeck biedt u een

flexibele klimaatregeling voor aan het plafond in kantoorgebouwen en hotels. KaDeck

is in uitvoeringen voor verlaagde plafonds of tegen het plafond verkrijgbaar en zowel

voor plaatsing langs de wand als in het midden van de ruimte geschikt. Breng met een paar muisklikken uw projectplanning een heel stuk verder.

 

Alle functies in een oogopslag:

  • prestatiegegevens, prijzen vaststellen
  • productconfiguraties onthouden
  • accessoires uitkiezen
  • informatiemateriaal downloaden
  • producten aanvragen en bestellen

 

Berekeningsprogramma voor de KaDeck:

Voor uw berekening hoeft u slechts enkele parameters vast te stellen. U krijgt onmiddellijk alle gegevens over vermogens, inclusief de prijs. De van tevoren gedefinieerde waarden kunnen manueel individueel worden aangepast door ze rechtstreeks in te voeren of door de schuifregelaar te verschuiven. Druk het resultaat van het samengestelde product direct af of download de bijbehorende aanbestedingstekst.

Hier gaat u naar het berekeningsprogramma en kunt u direct met uw projectplanning beginnen:

 

Nu uw KaDeck berekenen

 

Met de functie ‘Configuratie onthouden’ heeft u de mogelijkheid om op uw gemak op Kampmann.nl verder rond te kijken. U kunt dan eventueel later weer verdergaan met de berekening of deze desgewenst wijzigen. Door het automatisch gegenereerde artikelnummer (12 cijfers) krijgt u van onze afdeling Verkoop snel de precies op u afgestemde offerte.

 

Productconfigurator

Profiteer van de overige services en de exclusieve voordelen, zoals de keuze van accessoires of te downloaden informatiemateriaal. Deze krijgt u in de productconfigurator – met slechts één muisklik. In de basis- en detailconfiguratie kunt u stap voor stap de door u gewenste filters toepassen. Filters die u niet nodig heeft, kunt u gewoon negeren. U reduceert met elk toegepast filter het aantal passende producten. Na de keuze van het door u gewenste product krijgt u een samenvatting van uw configuratie, inclusief de totale prijs. Van daaruit kunt u naar de menu’s Accessoires en/of Downloads en Informatiemateriaal gaan.

 

Configuratie starten

 

Meer informatie over de flexibele klimaatregeling met de KaDeck-ventilatorconvector vindt u hier:

 

Productdetails KaDeck