Nieuwe Ultra-rekentool

Hulp bij het plannen van uw projecten

Gebruik onze rekentool voor de Ultra-luchtverwarmer, een plafondtoestel om grote ruimtes mee te verwarmen, koelen en ventileren. Slechts een paar keer klikken en uw project staat al een heel stuk verder.

 

Selecteer de gewenste productuitvoering, kies de parameters voor de berekening en u krijgt alle informatie over de prestaties van het product, inclusief de prijs. U kunt het resultaat van het geconfigureerde product meteen afdrukken of de bijhorende productbeschrijvingen downloaden.

 

Dankzij de functie ‘configuratie opslaan’ kunt u verder op kampmann.be rondkijken en later opnieuw uw berekening raadplegen of indien nodig aanpassen.

 

Via het automatisch aangemaakte 12-delige artikelnummer krijgt u van de verantwoordelijke afdeling een offerte op maat. Professionals kunnen ook in één muisklik naar de KaShop gaan. Zo kunnen ze snel een bestelling plaatsen.

 

U kunt via de productconfigurator ook met één muisklik gebruikmaken van andere diensten, zoals het selecteren van accessoires of het downloaden van informatiemateriaal.

 

Meer informatie over het product vindt u hier.

 

Klik hier om naar de Ultra-rekentool te gaan.