Productinnovatie Katherm QK nano

Topprestaties in een klein formaat 

Met de Katherm QK nano wordt een nieuw product aan de Katherm-familie van Kampmann toegevoegd. Als het kleine broertje van de Katherm QK combineert hij prestaties met een perfecte look.

 

Optimale prestaties

Door de combinatie van een fluisterstille EC-dwarsstroomventilator en een hoogrendements-koper-aluminium-convector zorgt de Katherm QK nano voor een optimaal binnenklimaat. Dankzij de hoge verwarmingsvermogens bij lage

geluidsemissies biedt de Katherm QK nano effectieve bescherming tegen koude lucht bij grote raamoppervlakken. De verwarmingsvermogens zijn gemeten en vastgesteld volgens EN 16430.

 

Perfecte look 

Met een puthoogte van slechts 70 mm en een putbreedte van slechts 165 mm kan de Katherm QK nano in allerlei soorten gebouwen worden ingezet – met name in woongebouwen, kantoorgebouwen en hotels – en is deze uitermate geschikt voor ruimten met een beperkt ruimtevolume. Door de geringe convectorputafmetingen kan de beschikbare ruimte optimaal worden benut – ideaal voor grote kantorencomplexen. Om aan uw persoonlijke wensen tegemoet te komen, kan naast de vijf verschillende putlengtes een aanbod op maat worden gemaakt. Het speciaal voor de Katherm QK nano ontwikkelde FineLine-rooster zorgt met een framerand in een passende kleur voor een harmonieus totaalbeeld, dat ieder interieur verfraait.

 

Individuele regeling 

Afhankelijk van uw wensen is de Katherm QK nano voor u verkrijgbaar in drie verschillende regelingsuitvoeringen, die eenvoudige integratie in individuele regelingsconcepten mogelijk maken: de ruimtebesparende 24V-variant kan direct worden gekoppeld aan het bestaande gebouwenbeheersysteem. Voor de traploze regeling bij 230 V staan een elektromechanische regelmogelijkheid via de ruimtethermostaat of het KaControl-regelsysteem ter beschikking. Tegelijkertijd kan de Katherm QK nano zonder beperkingen in KaControl-netwerken of gebouwautomatiseringssystemen zoals KNX, Modbus of LON worden geïntegreerd.

 

Uw voordelen op een rij:

  • minimale afmetingen garanderen dat het ruimtevolume maximaal wordt benut
  • nieuw, verfijnd FineLine-rooster met passende framerand voor een perfecte look
  • de keuze uit een regeling 24 V, elektromechanische regeling of het regelsysteem KaControl
  • integratie in KaControl-netwerken of gebouwautomatiseringssystemen zoals KNX, Modbus of LON mogelijk

 

Meer informatie over de Katherm QK nano vindt u hier.

 

Hebt u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

 

Laat u nu adviseren