Productinnovatie 2015:
KaClima online configureren

U kunt nu heel eenvoudig met behulp van de nieuwe productconfigurator de passende uitvoering voor uw KaClima-koudwateropwekker vinden.

Uw ondersteuning bij de projectplanning!

Profiteer van onze service en til in slechts enkele klikken uw projectplanning naar een hoger plan. Gebruik nu de productconfigurator voor de nieuwe KaClima-koudwateropwekker van Kampmann. In slechts enkele klikken vindt u de benodigde productuitvoering van de KaClima-koudwateropwekker voor uw project. 

 

Zo eenvoudig is het

De gewenste waarden kunnen handmatig uit een aantal gegeven opties worden geselecteerd of kunnen individueel worden aangepast door de schuifregelaar voor het vermogen te verschuiven. Met elke parameter wordt het aantal passende producten verder beperkt. Als uw selectie voldoende is gefilterd, krijgt u wanneer u op de knop ‘Configuratie selecteren’ drukt een tabel, waarin de mogelijke producten met elkaar worden vergeleken.

 

In dit overzicht krijgt u onmiddellijk alle prestatiegegevens te zien, inclusief de prijzen van de betreffende KaClima-uitvoeringen.
In de samenvatting wordt ten slotte alle relevante informatie over het door u gewenste product getoond. Het resultaat kunt u printen of u kunt de bijbehorende tekst voor de offerteaanvraag downloaden. Bovendien kunt u van hieruit naar overige downloads of accessoires gaan.


Hier gaat u naar de productconfigurator van de koudwateropwekker:

Nu KaClima configureren

 

Productdetails van de KaClima krijgt u hier. Informatie over de productgroep koudwateropwekkers/warmtepompen vindt u hier.

  

Goed om te weten

Bovendien kunt u nu ook de EC-varianten van de luchtverwarmers Ultra en TOP online configureren en de prestatiegegevens van de door u gewenste productuitvoeringen berekenen. Hier gaat u naar de berekeningsprogramma’s en productconfiguratoren:

 

naar de Ultra EC

 

naar de TOP EC