Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

ISH-innovatie Nieuw stralingspaneel voor verwarming en ventilatie van hallen

Nieuw product breidt alles-uit-één-hand-service uit

Lingen (Ems), 28-01-2011 – Zij zal planners, exploitanten en sporters opgelucht laten ademhalen: met een nieuw stralingspaneel met toevoerlucht heeft Kampmann GmbH een richtinggevende ontwikkeling gestimuleerd. Zij is voor de eerste maal te zien op de ISH, hal 8/stand C30 en hal 11/stand B30.

 

Nu kunnen nieuwe voordelen worden gebruikt om sporthallen te ontwerpen: ventilatie en stralingsverwarming worden met de nieuwe „Galaxis Z“ niet meer afzonderlijk gebruikt, maar kosten- en plaatsbesparend samen. Dat kan gebeuren via een door de opdrachtgever geleverde luchttoevoerinstallatie of geïntegreerd in een decentraal luchtbehandelingsconcept van Kampmann.

 

Zinvol gebruik van toegepaste energie

Het nieuwe stralingspaneel schept een met verse lucht gezuiverde verblijfsruimte. Hierbij blijft de beproefde, energiebesparende warmtestraling behouden. Het verschijnt in afmeting als een 2,50 m lang inzetstuk met luchttoevoerunit, dat tussen Galaxis-stralingspanelen wordt gemonteerd. De luchttoevoerunit bestaat uit luchtkanaal, mof voor luchttoevoer en sleufopeningen. Zeer bruikbaar detail: door middel van instelbare rollen stelt de gebruiker de richting van de toevoerlucht precies op een sector af. Gebruikte energie wordt zinvol gebruikt.

 

Voor sporthallen en vergelijkbare ruimten

Conform de vraag wordt er gestreefd naar toepassing in sporthallen en vergelijkbare ruimten. Opgenomen in het Kampmann productscala breidt zij de „alles-uit-één-hand“-service van de Lingense specialist voor verwarming, koeling, ventilatie uit.

 


 

 

terug