Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Nieuw viervoudig gebruik door de klant: gebouwautomatiseringssysteem KaControl

Eenvoudige bediening met geweldige capaciteit op de achtergrond

Lingen (Ems), 11-02-2011 – Het automatiseringssysteem KaControl verenigt nieuwe voordelen voor eindgebruikers en exploitanten, gespecialiseerde vakmensen en planners. Voor de eerste maal presenteert Kampmann GmbH de uitgebreide functionaliteiten op de ISH: hal 8/stand C30 en hal 11/stand B30.

 

KaControl is uitgesproken eenvoudig te bedienen: De eindgebruiker gebruikt enkel en alleen een decent vormgegeven, plat besturingselement. Het is ca. 9 x 9 cm klein en heeft een bediening via één knop. Desgewenst is er een variant met aan de zijkant geplaatste extra toetsen voor snelle toegang.

 

Het resultaat: een zuinige modus

Zo eenvoudig als de bediening is, zo geweldig is de capaciteit op de achtergrond: via interfaces naar de vooroplopende GLT-standaarden zoals BACnet, LON of ModBUS waarborgen de Kampmann applicaties nu dat de units apparaatoverkoepelend optimaal samenwerken. Ingebrachte innovaties bij de opwekking van warmte en koelte en de ventilatie worden volledig benut. Het is hierbij nu niet van belang of KaControl in een nieuwe of een bestaande strategie voor gebouwautomatisering wordt geïntegreerd. Per saldo merkt de exploitant in ieder geval een zuinige bedrijfswijze en kostenbesparingen.

 

Apparaatoplossingen voor alle opgaven

Voor de projectplanner blijkt in de universele toepassing nog een voordeel. Dit geldt voor de centrale en ook de decentrale airconditioning in bedrijfsmatige, industriële en privé ruimten. Apparaatoplossingen voor alle opgaven kunnen individueel worden gecombineerd en door KaControl binnen een functionerend totaalsysteem worden gebracht.

 


 

 

terug