Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.
Factory Outlet Center Ochtrup

Factory Outlet Center Ochtrup

Shoppingervaring op een schilderachtige openluchtpromenade

Uitstekend shopklimaat in winkels met open deuren

Opdrachtgever:
Hütten Holding GmbH, Ochtrup
 
Projectgegevens:
Plaats: 48607 Ochtrup


Kenmerken

  • Bezoekers van het Factory Outlet Center Ochtrup beleven een bijzondere winkelervaring in een stedelijke sfeer. De winkels vormen een schilderachtige promenade in open lucht. Dankzij de luchtgordijnen van Kampmann begroeten de winkeliers hun klanten ook met open deuren in een aangename temperatuur.
  • Tandem- en UniLine-cassetteluchtgordijnen zorgen voor een perfecte ontvangst met aangename temperaturen aan de ingang van de winkels en aan de hoofdingangen van het Factory Outlet Center. Uitnodigende open deuren en toch minder energieverlies.
  • Het FOC Ochtrup leunt qua architectuur aan bij de typische bouwstijl van Münster. De winkeluitbaters kozen zelf hoe ze hun verkoopruimte inrichtten volgens hun enseigne. In de winkels werden meer dan 30 Tandem-luchtgordijnen geïntegreerd. De winkeluitbaters konden uit een ruim standaardgamma verschillende bouwgroottes kiezen. Daarnaast kozen ze zelf hun poedercoating, vermogenssterkte en installatietype, bijvoorbeeld voor inbouw in het plafond, met bekleding ter plaatse of met bekledingsverlengingen.
  • Bij Tandem-luchtgordijnen schermen twee ventilatorgroepen de ingangen van geklimatiseerde ruimtes met voor- en warmeluchtgordijnen af. Er kan tot 38% meer energie worden bespaard dan met klassieke systemen.
  • De luchtgordijnen aan de centrale hoofdingangen werden aangesloten op het aanwezige gebouwautomatiseringssysteem. In de winkels kan het personeel de Kampmann-technologie met gebruiksvriendelijke KaController-kamerbedieningselementen aansturen.
  • De doelgerichte inzet van een TOP-luchtverwarmer aan de noordelijke extrahoge ingang ondersteunt op ecologische wijze een behaaglijk winkelklimaat.
  • In het restauratiegedeelte zorgen Katherm NK-convectorputverwarmingen voor de efficiënte koudeluchtafscherming aan grote glaspartijen. Voor een aangenaam restaurantbezoek, op alle niveaus.
  • De Kampmann-matten aan de ingang dragen bij tot de vormgeving van een aangename ingang. Aan drukbezochte hoofdingangen bewijzen Servus I-matten dag na dag hun doeltreffendheid. De uitvoeringen met ingewerkte borstelstrepen absorberen daarnaast grote hoeveelheden vuil en vocht.


Gemonteerde producten
Lijst van alle referenties aangeven