Wooncomplex Granatny 6, Moskou

Nieuwbouw van een woonhuis uit de kwaliteitsklasse

Opdrachtgever: OOO Skanklin Invest

plaats: Moskou

Moskou is de grootste stad van Europa: meer dan 12 miljoen inwoners verdringen elkaar in de Russische hoofdstad en de metropool groeit dynamisch verder – ondanks het feit dat Moskou intussen tot de duurste steden ter wereld wordt gerekend. Een fraai voorbeeld van een exclusieve woonruimte biedt de nieuwbouw Granatny 6, midden in het centrum van Moskou.

Van buitenaf gezien lijkt Granatny 6 tamelijk simpel: drie kubieke bouwsels van verschillende grootte vormen het gebouwencomplex. Maar als je dichter bij de buitengevel komt, zie je de overdadige versieringen, die overvloedig zijn verwerkt in de zandstenen façade. Deze stijl, die doet denken aan Moorse ornamenten, zet zich binnen voort – ook hier zijn de wanden van vloer tot plafond spectaculair versierd. Geen wonder dat men dit schouwspel niet wilde verstoren met radiatoren, en dus overging tot het aanbrengen van Kampmann vloerverwarmingstypen.

De Katherm NK is een compacte, hoogwaardige ondervloerconvector met natuurlijke convectie. De standaardlengtes van het kanaal zijn op korte termijn leverbaar, maar het apparaat kan ook individueel worden aangepast. Zo werden er in Granatny 6 verscheidene Katherm NK's geïnstalleerd met een gebogen variant.

Net als alle andere vloerverwarmingstypen van Kampmann kan natuurlijk ook de Katherm NK worden geïntegreerd in de gebouwenbeheertechniek. Tegelijkertijd kunnen de verwarmingen individueel via het KaController kamerbedieningsapparaat worden bediend.

Ingebouwde produkten

Katherm NK

Katherm NK

Natuurlijke convectie.