Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.
BPI France, Maisons-Alfort

BPI France, Maisons-Alfort

Investeringsbank bouwt nieuw opleidingscentrum

Onbelemmerd uitzicht op de Marne dankzij vloerconvectoren

Opdrachtgever:
BPI France
 
Projectgegevens:
Plaats:


Kenmerken

  • Als je de ligging van Maisons-Alfort op een landkaart bekijkt, zou je niet geloven dat deze plaats met 50.000 inwoners een zelfstandige gemeente is: de stad gaat helemaal op in het enorme stadsgebied van de agglomeratie van Parijs. Maisons-Alfort ligt op slechts tien kilometer van het centrum van de Franse hoofdstad. Nog iets valt op als je de kaart bekijkt: hier mondt de rivier de Marne uit in de Seine. Vanaf Quai Fernand Saguet heeft u een prachtig uitzicht op de Marne en een stuw die het waterpeil van de rivier aan dat van de Seine aanpast. Precies op deze plaats heeft BPI France een nieuw opleidingscentrum gebouwd.
  • BPI France is een publieke investeringsbank die zich heeft gespecialiseerd in consultancy, bevordering van innovatie, partnerfinanciering en de ondersteuning van bedrijven bij de digitale transformatie. Het nieuwe opleidingscentrum van vijf etages in Maisons-Alfort is een gebouw in de vorm van een kubus dat aan de kant van de Marne over tot op de grond doorlopende raampartijen beschikt. Om het mooie uitzicht niet te belemmeren zijn hier vloerconvectoren van Kampmann geïnstalleerd.
  • Efficiënt verwarmen en koelen bij een laag geluidsniveau: daarvoor staat de Katherm HK. Vooral wanneer er moet worden gekoeld, als zogezegd tegen de natuurwetten in moet worden gegaan, onderscheidt de HK zich door het krachtige vermogen. Hij is zodanig geoptimaliseerd dat de zogenoemde kortsluiting waarbij de uitgeblazen koele lucht te snel weer daalt en door de convector weer wordt ingezogen, wordt voorkomen.
  • De Katherm HK-vloerconvectoren voor de BPI-vestiging zijn speciaal op maat gemaakt: door blindelementen en individuele afschuiningen is ervoor gezorgd dat alle convectoren als een doorlopend lint voor de raampartijen liggen. Bovendien zijn ze voorzien van een luchttoevoeraansluiting. Standaard voldoet de Katherm HK aan de hygiënenormen conform VDI 6022 en de vermogens ervan zijn conform NEN-EN 16430 gemeten.
  • In Maisons-Alfort worden de Katherm HK-vloerconvectoren met KaControllers en thermostaten in de ruimte geregeld.


Gemonteerde producten
Lijst van alle referenties aangeven