head1

Luchtreiniger KA-520 L

Overzicht van de luchtreiniger KA-520 L

          

  • Robuust design - geschikt voor vele toepassingen (commercieel en particulier)
  • Eenvoudige bediening
  • Verwijdert 99,995% van alle virussen, bacteriën en allergenen
  • Aangename geluidssterkte op ontwerpstand
  • Voor ruimtes tot 25 m²
  • Energie-efficiënt
  • Hoogwaardige materialen
  • Onderhoudsarm
  • Levering incl. HEPA-filter en ingebouwd voorfilter

Prijs op aanvraag

  

Downloads

Montagehandleiding KA520

Productgegevens KA-520 L

Informatieblad HEPA Filter

Declaration of Conformity

Productdetails

Filter pull-out

De luchtreiniger KA-520 in de bouwgrootte L is het ideale apparaat voor ruimtes waarin gedurende korte tijd weinig mensen aanwezig zijn, zoals behandelingsruimtes in de fysiotherapie.

Met de twee schakelbare reinigingsstanden kan tot 330 m³ binnenlucht worden gereinigd, waarbij mogelijk schadelijke partikels en gassen zoals allergenen, schadelijke stoffen of aerosolen worden verwijderd.

Daarvoor zorgt hoofdzakelijk het geïntegreerde, slijtarme en gemakkelijk te vervangen HEPA-filter van klasse H14. Dit filter heeft, vergeleken met traditionele luchtreinigers op de markt, een bovengemiddeld groot filteroppervlak en -grootte, hetgeen al aan het totaalgewicht van 5 kg herkenbaar is.

Bovengemiddeld groot filteroppervlak

filter area

Met een filteroppervlak in apparaatgrootte garandeert de luchtreiniger KA-520 een efficiënte en gecertificeerde luchtreiniging.

Dankzij dit unieke kenmerk kunnen grote hoeveelheden vervuilde lucht worden aangezogen (tussen 180 m³ en 330 m³ per uur - afhankelijk van het model en de reinigingsstand) en gefilterd weer aan de binnenlucht worden afgegeven.

De regelmatige vervanging van het H14-filter, dat aan een indicatielampje herkenbaar is, kunt u met slechts enkele handelingen volledig zelf uitvoeren. 

CO2-verkeerslicht

Het draagbare CO2-verkeerslicht van Kampmann biedt u een betrouwbare bescherming tegen een hoge CO2- en aerosolbelasting.

Dankzij de duidelijk zichtbare, informatieve ledlamp kunt u de kwaliteit van de binnenlucht altijd in de gaten houden, zodat u in een vroeg stadium de nodige maatregelen voor een goede luchtkwaliteit kunt nemen. Dit geldt met name in klaslokalen en vergaderruimten.

Prijs op aanvraag

Een groot aantal mensen in een afgesloten ruimte verhoogt de potentiële blootstelling aan CO2 en virussen. Dit is vooral gevaarlijk als zich een besmette persoon in die ruimte bevindt. De luchtreiniger vermindert de virusbelasting in de ruimte met een hoog luchtvolume. Dankzij het verkeerslicht wordt bovendien het CO2-gehalte in de lucht bewaakt. Door een verhoogd CO2-gehalte in de lucht neemt bijvoorbeeld het concentratievermogen af. Het verkeerslicht geeft aan wanneer het tijd is voor frisse lucht. Daarnaast kan CO2 als indicator dienen voor vervuilde lucht. Het wordt daarom aanbevolen om de luchtreiniger op niveau II te laten werken wanneer het verkeerslicht geel of rood is, aangezien er dan naast een hoog CO2-gehalte waarschijnlijk ook veel deeltjes en aerosolen in de lucht zitten.

Het apparaat kan flexibel worden gebruikt dankzij het draagbare ontwerp met een vast geïnstalleerde voedingseenheid. De eenvoudige weergave in de vorm van een verkeerslicht is voor iedereen duidelijk en begrijpelijk.

De drempelwaarden waarop van kleur wordt gewisseld, zijn vooraf ingesteld. Groen: <750 ppm, geel: tussen 750 en 1250 ppm, rood: >1250 ppm. 

Vertrouw op de luchtreiniger van Kampmann in combinatie met het CO2-verkeerslicht.

Download Datablad

Toebehoren

HEPA-filter H14

Het luchtfilter van klasse H14 in de luchtreiniger KA-520 garandeert een efficiënte verwijdering van 99,995 % van alle in de lucht aanwezige fijnstoffen en vermindert de verspreiding van partikels en organismen zoals virussen en bacteriën.

Wielen

De wielen worden, zowel bij staande als liggende apparaten, onder de luchtreiniger vastgelijmd. Daarvoor zijn zeer sterke plakstroken al vooraf op de rolwagen aangebracht. Daardoor wordt de luchtreiniger zeer mobiel en kan binnen de opstelruimte of naar andere ruimtes worden verplaatst.

Voorfilter

Het voorfilter in de KA-520 L en XL is de perfecte combinatie met ons HEPA-filter, zorgt voor de verwijdering van grove stoffen, beschermt het hoofdfilter en leidt tot een hogere efficiënte.

Bent u geïnteresseerd in een van onze luchtreinigers of heeft u vragen?

Neem dan via het onderstaande contactformulier, per chat of telefonisch contact op met ons team. Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk behandeld.