Overzicht van de luchtreiniger KA-520 XL Pro

 

  • Robuust design - geschikt voor vele toepassingen (commercieel en particulier)
  • Eenvoudige bediening
  • Verwijdert 99,995% van alle virussen, bacteriën en allergenen
  • Aangename geluidssterkte op ontwerpstand
  • Voor ruimtes tot 50 m²
  • Energie-efficiënt
  • Hoogwaardige materialen
  • Onderhoudsarm
  • Levering incl. HEPA-filter en ingebouwd voorfilter

1.275,00  excl. 21% btw

Downloads

Montagehandleiding KA520

Productgegevens KA-520 XL PRO

Informatieblad HEPA Filter

Declaration of Conformity

Productdetails

In de bouwgrootte XL Pro is de luchtreiniger KA-520 het ideale apparaat voor grote ruimtes waarin een hoog luchtdebiet vereist is en het geluidsniveau irrelevant is.

Met de twee schakelbare reinigingsstanden kan tot 720 m³ binnenlucht worden gereinigd, waarbij mogelijk schadelijke partikels en gassen zoals allergenen, schadelijke stoffen of aerosolen worden verwijderd.

Daarvoor zorgt hoofdzakelijk het geïntegreerde, slijtarme en gemakkelijk te vervangen HEPA-filter van klasse H14. Dit filter heeft, vergeleken met traditionele luchtreinigers op de markt, een bovengemiddeld groot filteroppervlak en -grootte, hetgeen al aan het totaalgewicht van 5 kg herkenbaar is.

Bovengemiddeld groot filteroppervlak

filter area

Met een filteroppervlak van apparaatgrootte garandeert de luchtreiniger KA-520 een efficiënte en gecertificeerde luchtreiniging.

Dankzij dit unieke kenmerk kunnen grote hoeveelheden vervuilde lucht worden aangezogen (tussen 200 m³ en 720 m³ per uur) en gefilterd weer aan de binnenlucht worden afgegeven.

De regelmatige vervanging van het H14-filter, dat aan een indicatielampje herkenbaar is, kunt u met slechts enkele handelingen volledig zelf uitvoeren. 

Bediening van de luchtreiniger KA-520 XL Pro

operating panel

Complexe techniek eenvoudig bediend.

Wij zijn ons ervan bewust dat het thema klimaattechniek en de filtering van virussen een gecompliceerd onderwerp zijn, dat in de huidige gespannen situatie veel hoofdbrekens kost. Omdat dit niet voor de bediening van onze luchtreinigers mag gelden, hebben wij afgezien van overbodige functies en ons geconcentreerd op het wezenlijke.

Met de aan de achterkant gemonteerde besturingstoetsen (nr. 3 en 4) kunnen de diverse bedrijfsmodi van het model XL worden gekozen en zijn ze bovendien beveiligd tegen onbedoelde bediening zonder toezicht.

Nadat de luchtreiniger met de hoofdschakelaar werd ingeschakeld, kan met een eenvoudige druk op de knop een van de twee vooraf ingestelde reinigingsstanden worden geactiveerd en kan het apparaat worden gestart. Om een continu bedrijf zonder toezicht te voorkomen, is de KA-520 voorzien van een automatische uitschakeling, die bij stand 1 na 12 uur wordt uitgevoerd. In stand 2 kan deze automatische uitschakeling naar eigen keuze tussen 30 en 180 minuten worden ingesteld. Daarna schakelt het apparaat automatisch terug naar stand 1 en de 12-uur bedrijfsmodus. Vanzelfsprekend kan ook een continu bedrijf worden geactiveerd.

Watch the video tutorial

Aanpassingen van de bedrijfsmodi/luchthoeveelheden

Om de KA-520 XL Pro nog preciezer op uw situatie te kunnen afstemmen, beschikt deze over vijf vrij instelbare luchthoeveelheden per bedrijfsstand. Zo kunt u de luchthoeveelheid en de daarvan afhankelijke geluidssterkte op uw wensen en de ruimtelijke eisen aanpassen.

De in de fabriek gekozen voorinstellingen zijn richtwaarden die zoveel mogelijk comfort qua filtervermogen en geluidssterkte garanderen.

Watch the video tutorial

Toebehoren

HEPA-filter H14

Het luchtfilter van klasse H14 in de luchtreiniger KA-520 garandeert een efficiënte verwijdering van 99,995 % van alle in de lucht aanwezige fijnstoffen en vermindert de verspreiding van partikels en organismen zoals virussen en bacteriën.

158,80  excl. 21% btw

Vorfilter

Het voorfilter in de KA-520 L en XL is de perfecte combinatie met ons HEPA-filter, zorgt voor de verwijdering van grove stoffen, beschermt het hoofdfilter en leidt tot een hogere efficiënte.

46,20  excl. 21% btw

Bent u geïnteresseerd in een van onze luchtreinigers of heeft u vragen?

Neem dan via het onderstaande contactformulier, per chat of telefonisch contact op met ons team. Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk behandeld.