Kampmann zorgt voor innovatieve klimaatregeling

Sitzbereich mit einem Fotoautomaten und einem Snackautomaten in der Lobby des Hotels "Bretterbude"

Een 17-koppige, interdisciplinaire jury verkoos 'Bretterbude' in Heiligenhafen, Duitsland tot 'hotel property of the year'. De award is op 6 oktober op de gala-avond van hotelforum uitgereikt en gaat ieder jaar naar een buitengewoon hotelconcept dat zich door een geslaagde mix van architectuur, inrichting en innovatie van de concurrentie onderscheidt. Met een harmonieus totaalconcept won Bretterbude het uiteindelijk van 50 concurrenten uit 12 Europese landen.

Eingangsbereich mit der Rezeption des Hotels "Bretterbude"

Bij Bretterbude, waar een links-alternatief levensgevoel met klasse, sfeer en wellness samengaat, is alles goed gedaan – ook het klimaat. Daarbij is gekozen voor een innovatieve techniek: er zijn twee RLT-apparaten met innovatieve Ka2O-technologie geïnstalleerd. De apparaten worden bestuurd via de zelf ontwikkelde KaControl-regeling van Kampmann.

Heller Restaurantbereich der "Bretterbude"

Wanneer u meer over de realisatie van de Kampmann-klimaatregeling in het hotel property van het jaar 2017 te weten wilt komen, kunt u ons referentieverslag lezen:

Naar de referentie 'Bretterbude'

Kom meer te weten over Bretterbude en de bekroning tot hotel property van het jaar 2017 in een mooi verslag in 'Hotel spezial' van het vaktijdschrift 'architektur international': 

Naar het verslag