Plus X Award: Kampmann ontvangt kwaliteitskeurmerk voor drie productoplossingen

Producten van het merk Kampmann staan niet alleen voor de beste kwaliteit en betrouwbaarheid, ze voldoen ook aan de hoogste eisen ten aanzien van functionaliteit en design. Daarvan is ook de jury van de Plus X Award overtuigd, die meteen drie producten van de specialisten uit Lingen met haar kwaliteitskeurmerken heeft onderscheiden.

Bekroond werden:

  • Plafondklimaatsysteem KaDeck (in de drie categorieën: High Quality, Design en Functionaliteit)
  • Regeneratief koelsysteem Ka2O (in de vier categorieën: Innovatie, High Quality, Functionaliteit en Ecologie)
  • Convectorputverwarming Katherm QK nano (in de drie categorieën: High Quality, Design en Functionaliteit)

De Plus X Award

Met meer dan 130 industrieonafhankelijke juryleden uit 32 landen geldt de Plus X Award als de grootste innovatieprijs ter wereld voor technologie, sport en lifestyle. De kwaliteitskeurmerken worden in zeven verschillende categorieën toegekend: Innovatie, High Quality, Design, Bedieningscomfort, Functionaliteit, Ergonomie en Ecologie. Voorwaarde voor het toekennen van een prijs is dat het product kwalitatief hoogwaardig, functioneel en innovatief is. Daarnaast hecht de jury veel belang aan het feit dat de producttechniek is beperkt tot de behoeften van de gebruiker.

Een succes

De Plus X Award is een belangrijke prijs voor Kampmann GmbH, omdat dit eens te meer de grote innovatiekracht van het bedrijf toont. Door een groot aantal technisch toonaangevende ontwikkelingen voor verwarming, koeling en ventilatie is Kampmann internationaal succesvol. Drie producten van Kampmann GmbH zijn met in totaal vijf keurmerken van de Plus X Award onderscheiden.