‘The Perfect Match’ lettering

Nieuw positiespel met drie sterke merken en unieke, vakkundige oplossingen

Kampmann GmbH beweegt zich weer eens op 's werelds grootste speelveld voor verwarmings- en klimaattechniek. Samen met drie sterke merken bereiden wij voor dit jaar de perfecte voorzet voor de beslissende setwinst voor. U wachten unieke, vakkundige oplossingen in een gezamenlijk portfolio, daarbovenop talrijke events en nog veel meer.

Dat hebt u in deze vorm nog nooit meegemaakt: Voor het eerst wordt in hal 8 'Klimaat, koude, ventilatie' als hoofdthema opgevoerd. Dat betekent nieuw positiespel voor Kampmann GmbH op het gebied van koeling. Ervaar op een speelveld van 800 m² het perfecte samenspel van de drie sterke merken Kampmann, NOVA en emco.

De stand waar u moet zijn

Ervaar op onze stand van zeer dichtbij de nieuwste productinnovaties van een nieuw trio dat bestaat uit Kampmann, NOVA en emco. Een sterk team dat op elk gebied optimaal is voorbereid op een ontmoeting met u. Met het grootste portfolio aan producten en innovatieve oplossingen willen wij u dit jaar overtuigen en u laten winnen: game, set en match.

Entrance to the Kampmann, emco Klima and NOVA stand at the ISH trade fair with scaffolding and banners

Weg met die stropdas!

... en doe mee aan ons dagelijkse tafelvoetbaltoernooi in een indrukwekkende sfeer met nog veel meer acties. Geniet van een eersteklas entertainmentprogramma in perfect samenspel met u, waarbij u helemaal in het middelpunt staat.

Dinsdag 12 maart: STICH-dag!

Nieuwe doelen vragen om nieuwe wegen – dat geldt ook voor ons. Maak gebruik van de gelegenheid om de Wimbledonkampioen van 1991, Michael Stich, live en van zeer dichtbij op de stand van Kampmann GmbH te ontmoeten.

De ISH in Frankfurt

De ISH is de wereldwijd toonaangevende beurs voor innovatieve thema's als het behoud van natuurlijke hulpbronnen en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Op de beurs met een bezoekersaantal van ongeveer 200.000 presenteren meer dan 2.400 exposanten, waaronder marktleiders uit binnen- en buitenland, hier voor het eerst hun wereldprimeurs.

Overtuig uzelf en bezoek ons op stand A.81 van Kampmann GmbH in hal 8. Wij verheugen ons op uw bezoek en op interessante gesprekken!