Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

De afzonderlijke functiegebieden van de ruimten in hotels stellen zeer verschillende, individueel te bekijken eisen aan planners. Wij hebben met onze omvangrijke knowhow voor nagenoeg iedere ruimte de ideale oplossing paraat.

Al deze verschillende ruimten – van kamers in verschillende afmetingen en uitvoeringen via conferentieruimten, het atrium, de lobby of het gastronomiegedeelte tot en met aangrenzende wellness-ruimten – moeten gedifferentieerd worden bekeken en met individueel afgestemde verwarmings-, airco- en koelingsoplossingen worden ingericht.

 

Wij kennen de verschillen binnen de ruimten en kunnen u zodoende op bijzonderheden wijzen en met de passende keuze uit onze productportefeuille ondersteunen. Wij analyseren de lokale omstandigheden en beoordelen de eisen die iedere ruimte aan een verwarmings-, airco- en ventilatie-installatie (HVAC-installatie) stelt, op vakkundige wijze.

 

Met onze jarenlange ervaring in het realiseren van de gebouwtechnische inrichting van hotelcomplexen zijn wij in staat om u te adviseren met betrekking tot de afzonderlijke functiegebieden en om individuele oplossingen uit te werken. Wij beschikken voor iedere afmeting en indeling van ruimten over de juiste producten om te zorgen voor een hoge welzijnsfactor bij de hotelgasten – en uiteindelijk ook bij uw opdrachtgevers.

 

Zoals gebruikelijk voor Kampmann-oplossingen voldoen onze producten ook hier niet alleen aan de technische eisen maar ook aan de hoge verwachtingen van de architecten, opdrachtgevers en hotelgasten qua design en functionaliteit van de kamerinrichting.

 

Het is om het even welke eisen uw ruimten aan de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) stellen – wij vinden samen de beste oplossing!