Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Hotel

Hotel

Uw hotel + onze systemen = ontspannende dagen en nachten voor uw gasten.

Jacques Jageneau Jacques Jageneau
Jacques Jageneau
Uw contactpersoon

Functiegebieden

 

Begeleiding op locatie

Differentiatie van de verschillende eisen

 

Ondersteuning door alomvattende begeleiding op locatie

De afzonderlijke functiegebieden van de ruimten in hotels stellen zeer verschillende, individueel te bekijken eisen aan planners. Wij hebben met onze omvangrijke knowhow voor nagenoeg iedere ruimte de ideale oplossing paraat.De afzonderlijke functiegebieden van de ruimten in hotels stellen zeer verschillende, individueel te bekijken eisen aan planners. Wij hebben met onze omvangrijke knowhow voor nagenoeg iedere ruimte de ideale oplossing paraat.
De afzonderlijke functiegebieden van de ruimten in hotels stellen zeer verschillende, individueel te bekijken eisen aan planners. Wij hebben met onze omvangrijke knowhow voor nagenoeg iedere ruimte de ideale oplossing paraat.
 
Door de grote complexiteit van hotelprojecten en de permanent stijgende eisen ontstaan er steeds opnieuw knelpunten in de tijd bij het realiseren en plannen. Wij houden als directe contactpersoon op locatie uw rug vrij.Door de grote complexiteit van hotelprojecten en de permanent stijgende eisen ontstaan er steeds opnieuw knelpunten in de tijd bij het realiseren en plannen. Wij houden als directe contactpersoon op locatie uw rug vrij.
Door de grote complexiteit van hotelprojecten en de permanent stijgende eisen ontstaan er steeds opnieuw knelpunten in de tijd bij het realiseren en plannen. Wij houden als directe contactpersoon op locatie uw rug vrij.

Kamerautomatisering

 

Technische documentatie

op het hoogste niveau

 

Veelsoortige documenten voor de grootst mogelijke verlichting

Bij het ontwerpen van hotels is een onmisbaar onderdeel dat al vooraf een concept wordt vastgelegd om de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) regelingstechnisch aan te sluiten in het geplande gebruik van het gebouw.Bij het ontwerpen van hotels is een onmisbaar onderdeel dat al vooraf een concept wordt vastgelegd om de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) regelingstechnisch aan te sluiten in het geplande gebruik van het gebouw.
Bij het ontwerpen van hotels is een onmisbaar onderdeel dat al vooraf een concept wordt vastgelegd om de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) regelingstechnisch aan te sluiten in het geplande gebruik van het gebouw.
 
Juist bij de planning van hotels moet worden gelet op een grote verscheidenheid aan details en eisen. Naast uitvoerige advisering en planning van de HVAC-installaties stellen wij desgevraagd een groot aantal documenten tot uw beschikking om u in uw werk niet alleen zo goed mogelijk te ondersteunen, maar ook voelbaar te ontlasten.Juist bij de planning van hotels moet worden gelet op een grote verscheidenheid aan details en eisen. Naast uitvoerige advisering en planning van de HVAC-installaties stellen wij desgevraagd een groot aantal documenten tot uw beschikking om u in uw werk niet alleen zo goed mogelijk te ondersteunen, maar ook voelbaar te ontlasten.
Juist bij de planning van hotels moet worden gelet op een grote verscheidenheid aan details en eisen. Naast uitvoerige advisering en planning van de HVAC-installaties stellen wij desgevraagd een groot aantal documenten tot uw beschikking om u in uw werk niet alleen zo goed mogelijk te ondersteunen, maar ook voelbaar te ontlasten.

Referenties

 

Actuele richtlijnen

Kwaliteit en ervaring renderen

 

Uitvoerig advies bij richtlijnen die specifiek gelden voor de Bondsrepubliek en afzonderlijke landen

In de decennialange samenwerking met bouwbedrijven in de hotelsector hebben wij al veelzijdige ervaringswaarden en alomvattende knowhow opgedaan – met deze competentie bieden wij u een maximum aan zekerheid.In de decennialange samenwerking met bouwbedrijven in de hotelsector hebben wij al veelzijdige ervaringswaarden en alomvattende knowhow opgedaan – met deze competentie bieden wij u een maximum aan zekerheid.
In de decennialange samenwerking met bouwbedrijven in de hotelsector hebben wij al veelzijdige ervaringswaarden en alomvattende knowhow opgedaan – met deze competentie bieden wij u een maximum aan zekerheid.
 
Bij de planning van hotelcomplexen is de veiligheid van hotelgasten, medewerkers en het milieu bijzonder belangrijk. Om deze te waarborgen moet op een groot aantal actuele wetten, normen en richtlijnen worden gelet. Wij nemen u dit gedeelte van het werk competent uit handen.Bij de planning van hotelcomplexen is de veiligheid van hotelgasten, medewerkers en het milieu bijzonder belangrijk. Om deze te waarborgen moet op een groot aantal actuele wetten, normen en richtlijnen worden gelet. Wij nemen u dit gedeelte van het werk competent uit handen.
Bij de planning van hotelcomplexen is de veiligheid van hotelgasten, medewerkers en het milieu bijzonder belangrijk. Om deze te waarborgen moet op een groot aantal actuele wetten, normen en richtlijnen worden gelet. Wij nemen u dit gedeelte van het werk competent uit handen.

Energie-efficiëntie

 

Downloads

 

Producten voor uw oplossing

Energiebesparende systemen voor voordelige oplossingen

 

Catalogi, montagehandleidingen, prijslijsten en meer

 

Voor elke oplossing biedt Kampmann de juiste producten

De energie-efficiëntie staat momenteel centraal binnen iedere planning in de hotelsector. Wij ondersteunen u door onze uitgesproken knowhow en helpen u aan de planning van een energiebesparend verwarmings-, airco- en ventilatiesysteem.De energie-efficiëntie staat momenteel centraal binnen iedere planning in de hotelsector. Wij ondersteunen u door onze uitgesproken knowhow en helpen u aan de planning van een energiebesparend verwarmings-, airco- en ventilatiesysteem.
De energie-efficiëntie staat momenteel centraal binnen iedere planning in de hotelsector. Wij ondersteunen u door onze uitgesproken knowhow en helpen u aan de planning van een energiebesparend verwarmings-, airco- en ventilatiesysteem.