Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

In de decennialange samenwerking met bouwbedrijven in de hotelsector hebben wij al veelzijdige ervaringswaarden en alomvattende knowhow opgedaan – met deze competentie bieden wij u een maximum aan zekerheid.

In de referenties kunt u inzien dat wij ons van geval tot geval opnieuw instellen op de omstandigheden op locatie en optimaal kunnen voldoen aan alle eisen op het gebied van verwarmings-, koelings- en ventilatietechnische apparaten.

 

Hierbij richten wij niet alleen iedere ruimte optimaal in (zo nodig ook volledig), maar hechten wij er ook grote waarde aan om met onze oplossingen te voldoen aan de hoge eisen aan bv. esthetiek en akoestiek in de hotelsector. Kampmann producten zijn niet alleen effectief, maar passen zich ook optimaal aan de desbetreffende lokale eisen aan en worden op deze wijze een met hun omgeving.

 

Met dit prestatiespectrum zullen de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) niet alleen de hotelexploitanten langdurig tevreden maken, maar zal ook hun opdrachtgever de voordelen weten te waarderen.

 

Niets verleent een betere indruk dan de mening van klanten tot nu toe – daarom brengen wij met alle plezier het contact met contactpersonen van onze referentieprojecten tot stand. Op deze wijze kunt u zich bij een afspraak op locatie zelf van de kwaliteit van onze realisaties overtuigen.

 

U wilt meer zien? Klik dan hier en verschaf uzelf een overzicht van onze referenties met nog meer projectspecifieke informatie en foto's.