Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Industriegebouwen

Industriegebouwen

Oplossingen volledig op maat van uw gebouw.

Jacques Jageneau Jacques Jageneau
Jacques Jageneau
Uw contactpersoon

Het onderscheiden volgens gebruikswijzen

 

Technische documentatie

Ieder soort hal optimaal gebruiken

 

Veelsoortige documenten voor de grootst mogelijke verlichting

Doordat de hallen op verschillende wijzen worden gebruikt, zijn gevarieerde eisen aan de technische uitrusting van het gebouw het resultaat. Wij vinden passende productoplossingen voor u.Doordat de hallen op verschillende wijzen worden gebruikt, zijn gevarieerde eisen aan de technische uitrusting van het gebouw het resultaat. Wij vinden passende productoplossingen voor u.
Doordat de hallen op verschillende wijzen worden gebruikt, zijn gevarieerde eisen aan de technische uitrusting van het gebouw het resultaat. Wij vinden passende productoplossingen voor u.
 
Naast uitvoerige advisering en planning van de HVAC-installaties stellen wij voor het betreffende bouwplan desgevraagd een groot aantal documenten tot uw beschikking om u in uw werk niet alleen zo goed mogelijk te ondersteunen, maar ook voelbaar te ontlasten.Naast uitvoerige advisering en planning van de HVAC-installaties stellen wij voor het betreffende bouwplan desgevraagd een groot aantal documenten tot uw beschikking om u in uw werk niet alleen zo goed mogelijk te ondersteunen, maar ook voelbaar te ontlasten.
Naast uitvoerige advisering en planning van de HVAC-installaties stellen wij voor het betreffende bouwplan desgevraagd een groot aantal documenten tot uw beschikking om u in uw werk niet alleen zo goed mogelijk te ondersteunen, maar ook voelbaar te ontlasten.

Energie-efficiëntie

 

Uitvoeringsschema's en schakelvarianten

Energiebesparende systemen voor voordelige oplossingen

 

Plaatsingsconcepten volgens gebouwspecificaties

De energie-efficiëntie staat op vandaag centraal in iedere planning – met name bij kostenintensieve bouwplannen zoals bedrijfs- en industriegebouwen. Onze knowhow helpt u bij het ontwerpen van een energiebesparend systeem voor verwarming, koeling en ventilatie.De energie-efficiëntie staat op vandaag centraal in iedere planning – met name bij kostenintensieve bouwplannen zoals bedrijfs- en industriegebouwen. Onze knowhow helpt u bij het ontwerpen van een energiebesparend systeem voor verwarming, koeling en ventilatie.
De energie-efficiëntie staat op vandaag centraal in iedere planning – met name bij kostenintensieve bouwplannen zoals bedrijfs- en industriegebouwen. Onze knowhow helpt u bij het ontwerpen van een energiebesparend systeem voor verwarming, koeling en ventilatie.
 
De plaatsing c.q. opstelling van de HVAC-systemen hangt in aanzienlijke mate af van de afmetingen en inrichtingen van het gebouw. Wij geven u de beschikking over objectspecifieke uitvoeringsschema's en schakelvarianten om de planning voor u gemakkelijker te maken en te perfectioneren.De plaatsing c.q. opstelling van de HVAC-systemen hangt in aanzienlijke mate af van de afmetingen en inrichtingen van het gebouw. Wij geven u de beschikking over objectspecifieke uitvoeringsschema's en schakelvarianten om de planning voor u gemakkelijker te maken en te perfectioneren.
De plaatsing c.q. opstelling van de HVAC-systemen hangt in aanzienlijke mate af van de afmetingen en inrichtingen van het gebouw. Wij geven u de beschikking over objectspecifieke uitvoeringsschema's en schakelvarianten om de planning voor u gemakkelijker te maken en te perfectioneren.

Machine-uitrusting

 

Kostenoptimalisatie

Precies passende oplossingen voor iedere belastingsintensiteit

 

Groot nut met lage kosten

Afhankelijk van de machine-uitrusting binnen de hallen zijn volkomen verschillende factoren doorslaggevend voor een efficiënte, individueel ingerichte planning van verwarming, airco en ventilatie. Kampmann kent deze allemaal en ondersteunt u met oplossingen volgens uw specificaties.Afhankelijk van de machine-uitrusting binnen de hallen zijn volkomen verschillende factoren doorslaggevend voor een efficiënte, individueel ingerichte planning van verwarming, airco en ventilatie. Kampmann kent deze allemaal en ondersteunt u met oplossingen volgens uw specificaties.
Afhankelijk van de machine-uitrusting binnen de hallen zijn volkomen verschillende factoren doorslaggevend voor een efficiënte, individueel ingerichte planning van verwarming, airco en ventilatie. Kampmann kent deze allemaal en ondersteunt u met oplossingen volgens uw specificaties.
 
Rendabiliteit is bij bedrijfs- en industriegebouwen op grond van de grote hallen zeer belangrijk. Wij zijn uw neutrale adviseur en maken u het werk door een transparant kostenoverzicht gemakkelijker.Rendabiliteit is bij bedrijfs- en industriegebouwen op grond van de grote hallen zeer belangrijk. Wij zijn uw neutrale adviseur en maken u het werk door een transparant kostenoverzicht gemakkelijker.
Rendabiliteit is bij bedrijfs- en industriegebouwen op grond van de grote hallen zeer belangrijk. Wij zijn uw neutrale adviseur en maken u het werk door een transparant kostenoverzicht gemakkelijker.

Begeleiding op locatie

 

Rendabiliteitsberekening

Ondersteuning door alomvattende begeleiding op locatie

 

Werkverlichting door competent advies

De complexiteit van bedrijfs- en industriegebouwen vereist hoge begeleidingsuitgaven ter ondersteuning van de verwarmingsbouwer. Wij houden als directe contactpersoon op locatie uw rug vrij.De complexiteit van bedrijfs- en industriegebouwen vereist hoge begeleidingsuitgaven ter ondersteuning van de verwarmingsbouwer. Wij houden als directe contactpersoon op locatie uw rug vrij.
De complexiteit van bedrijfs- en industriegebouwen vereist hoge begeleidingsuitgaven ter ondersteuning van de verwarmingsbouwer. Wij houden als directe contactpersoon op locatie uw rug vrij.
 
De rendabiliteit staat bij grote bouwplannen zoals bedrijfs- en industriegebouwen altijd centraal, omdat deze zo efficiënt mogelijk moeten worden gepland. Wij stellen de vereiste gegevens gedetailleerd beschikbaar voor u.De rendabiliteit staat bij grote bouwplannen zoals bedrijfs- en industriegebouwen altijd centraal, omdat deze zo efficiënt mogelijk moeten worden gepland. Wij stellen de vereiste gegevens gedetailleerd beschikbaar voor u.
De rendabiliteit staat bij grote bouwplannen zoals bedrijfs- en industriegebouwen altijd centraal, omdat deze zo efficiënt mogelijk moeten worden gepland. Wij stellen de vereiste gegevens gedetailleerd beschikbaar voor u.

Downloads

 

Onze producten voor uw oplossing

Catalogi, montagehandleidingen, prijslijsten en meer

 

Voor elke oplossing biedt Kampmann de juiste producten