Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

De eisen bij kantoren met grote ruimten verschillen duidelijk van de eisen die afzonderlijke kantoren aan het ontwerp stellen. Dat brengt natuurlijk consequenties voor de TGU-planning met zich mee. Met onze flexibele uitvoering vindt u voor iedere ruimte de passende installatie.

Afhankelijk van de grootte van de ruimte en het latere aantal medewerkers zijn verschillende eisen voor de HVAC-uitvoering van kantoor- en administratieruimten het gevolg. Speciaal bij kantoren met grote ruimten is het zeer belangrijk om niet alleen de juiste componenten toe te passen, maar deze ook zodanig in de ruimte in te delen dat tot in de laatste nis van het kantoor een optimaal klimaat wordt gewaarborgd.

 

In deze samenhang mag de behaaglijkheid van de desbetreffende werkplekken niet buiten beschouwing worden gelaten – dat stimuleert het werkklimaat. De luchtstroming en -verdeling leveren hierbij net zo goed hun bijdrage als de luchtkwaliteit en de temperatuur van de ruimten.

 

Ook het aantal medewerkers binnen een kantoor en het soort kantoorinrichting spelen hierbij een beslissende rol. Het HVAC-systeem moet correct gedimensioneerd worden afhankelijk van de interne belastingen.

 

Bovendien bieden wij u op aanvraag speciale service, n.l. de simulatie van de desbetreffende ruimtelijke situatie in ons speciaal ingerichte onderzoeks- en ontwikkelingscentrum aan, zodat u de specifieke omstandigheden kunt controleren en de apparatuur eventueel kunt aanpassen.

 

Op grond van onze decennialange ervaring in de flexibele inrichting van kantoorgebouwen kunnen wij u bij het ontwerp uitvoerig adviseren en ondersteunen. U wilt meer ervaren? Ons team is met alle plezier voor overige vragen voor u beschikbaar.