Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Door de voortdurende doorontwikkeling van de isolatietechniek dalen de verwarmingslasten – daardoor rukt de koeling op naar het middelpunt van het ontwerp. Onze innovatieve oplossingen voor energie-efficiënte koelsystemen helpen u bij deze uitdaging.

De voortschrijdende ontwikkeling van de juridische voorschriften m.b.t. bouw en energie leidt tot steeds zwaarder geïsoleerde en dichtere omhullende oppervlakken. Daaruit resulteert het voordeel van lagere energielasten in de winter. Maar met name in kantoor- en administratieruimten wordt bovendien door de hoge interne lasten de koeling van de ruimten steeds belangrijker.

 

Naast de interne lasten bij kantoorgebouwen vormen ook de locatie in de regio, de uitlijning, de isolatie en de schaduw wezenlijke invloedsfactoren voor de HVAC-installaties.

 

Wij laten u niet zitten met deze complexe feiten, omdat wij de eisen kennen die de technische doorontwikkeling in de HVAC-sector met zich mee brengt. Met onze innovatieve oplossingen en op behoefte gerichte ventilatie- en koelsystemen ondersteunen wij u om een zo energie-efficiënt mogelijk resultaat te behalen.

 

Informeer u hier over onze producten met betrekking tot koeling.