Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Kantoorgebouwen

Kantoorgebouwen

Flexibele oplossingen voor een perfect werkklimaat.

Jacques Jageneau Jacques Jageneau
Jacques Jageneau
Uw contactpersoon

Koeling in het middelpunt

 

Speciale oplossingen

Met Kampmann voor een koel hoofd zorgen!

 

Individuele speciale oplossingen voor ongewone wensen een perfecte aanpassing aan bouwkundige omstandigheden

Door de voortdurende doorontwikkeling van de isolatietechniek dalen de verwarmingslasten – daardoor rukt de koeling op naar het middelpunt van het ontwerp. Onze innovatieve oplossingen voor energie-efficiënte koelsystemen helpen u bij deze uitdaging.Door de voortdurende doorontwikkeling van de isolatietechniek dalen de verwarmingslasten – daardoor rukt de koeling op naar het middelpunt van het ontwerp. Onze innovatieve oplossingen voor energie-efficiënte koelsystemen helpen u bij deze uitdaging.
Door de voortdurende doorontwikkeling van de isolatietechniek dalen de verwarmingslasten – daardoor rukt de koeling op naar het middelpunt van het ontwerp. Onze innovatieve oplossingen voor energie-efficiënte koelsystemen helpen u bij deze uitdaging.
 
Architecten en opdrachtgevers stellen naast de algemene specificaties ook speciale eisen aan uitstraling, materialen, kleuren en vormen van de apparaatcomponenten in kantoor- en administratieruimtes.Architecten en opdrachtgevers stellen naast de algemene specificaties ook speciale eisen aan uitstraling, materialen, kleuren en vormen van de apparaatcomponenten in kantoor- en administratieruimtes.
Architecten en opdrachtgevers stellen naast de algemene specificaties ook speciale eisen aan uitstraling, materialen, kleuren en vormen van de apparaatcomponenten in kantoor- en administratieruimtes.

Referenties

 

Technische documentatie

Kwaliteit en ervaring renderen

 

Veelsoortige documenten voor de grootst mogelijke verlichting

Wij zetten onze in inmiddels 40 jaar opgebouwde knowhow op het gebied van kantoor- en administratieruimten met alle plezier in uw voordeel in. Ons succes betekent voor u een maximum aan zekerheid.Wij zetten onze in inmiddels 40 jaar opgebouwde knowhow op het gebied van kantoor- en administratieruimten met alle plezier in uw voordeel in. Ons succes betekent voor u een maximum aan zekerheid.
Wij zetten onze in inmiddels 40 jaar opgebouwde knowhow op het gebied van kantoor- en administratieruimten met alle plezier in uw voordeel in. Ons succes betekent voor u een maximum aan zekerheid.
 
Naast uitvoerige advisering en planning van de HVAC-installaties stellen wij desgevraagd voor uw bouwplan een groot aantal documenten tot uw beschikking om u in uw werk niet alleen zo goed mogelijk te ondersteunen, maar ook voelbaar te ontlasten.Naast uitvoerige advisering en planning van de HVAC-installaties stellen wij desgevraagd voor uw bouwplan een groot aantal documenten tot uw beschikking om u in uw werk niet alleen zo goed mogelijk te ondersteunen, maar ook voelbaar te ontlasten.
Naast uitvoerige advisering en planning van de HVAC-installaties stellen wij desgevraagd voor uw bouwplan een groot aantal documenten tot uw beschikking om u in uw werk niet alleen zo goed mogelijk te ondersteunen, maar ook voelbaar te ontlasten.

Plaatsbesparing

 

Grote ruimte vs. aparte kantoren

Meer oppervlakte door efficiënt gebruik van de ruimte

 

Verschillende eisen, precies passende oplossingen

Bij de conceptie van kantoor- en administratieruimten moet de aanwezige plaats zo efficiënt mogelijk benut worden. Onze verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) kunnen flexibel aan het gebouwconcept worden aangepast en nemen geen onnodige oppervlakte in.Bij de conceptie van kantoor- en administratieruimten moet de aanwezige plaats zo efficiënt mogelijk benut worden. Onze verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) kunnen flexibel aan het gebouwconcept worden aangepast en nemen geen onnodige oppervlakte in.
Bij de conceptie van kantoor- en administratieruimten moet de aanwezige plaats zo efficiënt mogelijk benut worden. Onze verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) kunnen flexibel aan het gebouwconcept worden aangepast en nemen geen onnodige oppervlakte in.
 
De eisen bij kantoren met grote ruimten verschillen duidelijk van de eisen die afzonderlijke kantoren aan het ontwerp stellen. Dat brengt natuurlijk consequenties voor de TGU-planning met zich mee. Met onze flexibele uitvoering vindt u voor iedere ruimte de passende installatie.De eisen bij kantoren met grote ruimten verschillen duidelijk van de eisen die afzonderlijke kantoren aan het ontwerp stellen. Dat brengt natuurlijk consequenties voor de TGU-planning met zich mee. Met onze flexibele uitvoering vindt u voor iedere ruimte de passende installatie.
De eisen bij kantoren met grote ruimten verschillen duidelijk van de eisen die afzonderlijke kantoren aan het ontwerp stellen. Dat brengt natuurlijk consequenties voor de TGU-planning met zich mee. Met onze flexibele uitvoering vindt u voor iedere ruimte de passende installatie.

Stand-alone oplossing

 

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen

of flexibele integratie in geautomatiseerde gebouwenconcepten

 

Beslissende voordelen ook bij wisseling van huurder

Bij het ontwerpen van kantoor- en administratieruimten is een onmisbaar onderdeel dat al vooraf een concept wordt vastgelegd om de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) regelingstechnisch aan te sluiten in het geplande gebruik van het gebouw.Bij het ontwerpen van kantoor- en administratieruimten is een onmisbaar onderdeel dat al vooraf een concept wordt vastgelegd om de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) regelingstechnisch aan te sluiten in het geplande gebruik van het gebouw.
Bij het ontwerpen van kantoor- en administratieruimten is een onmisbaar onderdeel dat al vooraf een concept wordt vastgelegd om de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) regelingstechnisch aan te sluiten in het geplande gebruik van het gebouw.
 
Bij kantoor- en administratieruimtes wisselen de huurders van tijd tot tijd. Onze flexibele allround-oplossingen kunnen aan verschillende gebruiksvoorwaarden worden aangepast en zijn daarom perfect voor dit toepassingsgebied.Bij kantoor- en administratieruimtes wisselen de huurders van tijd tot tijd. Onze flexibele allround-oplossingen kunnen aan verschillende gebruiksvoorwaarden worden aangepast en zijn daarom perfect voor dit toepassingsgebied.
Bij kantoor- en administratieruimtes wisselen de huurders van tijd tot tijd. Onze flexibele allround-oplossingen kunnen aan verschillende gebruiksvoorwaarden worden aangepast en zijn daarom perfect voor dit toepassingsgebied.

Onze producten voor uw oplossing

 

Downloads

Voor elke oplossing biedt Kampmann de juiste producten

 

Catalogi, montagehandleidingen, prijslijsten en meer