Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Bij de conceptie van kantoor- en administratieruimten moet de aanwezige plaats zo efficiënt mogelijk benut worden. Onze verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) kunnen flexibel aan het gebouwconcept worden aangepast en nemen geen onnodige oppervlakte in.

Met name bij kantoor- en administratieruimten staat de efficiëntie in het middelpunt van het ontwerp. Om deze reden moeten de gebouwtechnische installaties – met inachtneming van de aanwezige architectonische eisen – worden aangepast aan het gebouwconcept zonder de bruikbare ruimte in te perken. Bovendien brengt iedere ruimte eigen eisen aan de klimaattechniek met zich mee.

 

Wij gaan deze uitdaging aan met een groot aantal alternatieven teneinde een individuele, flexibele en efficiënte luchtbehandeling van uw kantoor- en administratieruimte te waarborgen. U kunt ervan op aan dat wij voor uw bouwplan de optimale installaties in portefeuille hebben en onze ervaringen m.b.t. de meest efficiënte plaatsing van de apparaten met u delen – op deze wijze kunt u aandacht besteden aan andere taken.