Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Architecten en opdrachtgevers stellen naast de algemene specificaties ook speciale eisen aan uitstraling, materialen, kleuren en vormen van de apparaatcomponenten in kantoor- en administratieruimtes.

Voor dergelijke speciale gevallen zijn wij uw competente contactpersoon.

 

In nauwe samenspraak met andere gespecialiseerde werkzaamheden kunnen speciale constructies worden gerealiseerd, zoals bv. omkastingen van hout of individueel vervaardigde omkastingen van borstweringen. Indien nodig ondersteunen wij de uitvoerende bedrijven hierbij op locatie met monteurs van het bedrijf zelf.

 

De individuele aanpassing van de apparaten aan bouwkundige omstandigheden is ook nog een prestatiebestanddeel van ons leveringsprogramma. Daartoe horen bijvoorbeeld de opmeting op locatie of tot op de millimeter nauwkeurige vervaardiging van de apparaatcomponenten. Onze producten kunnen optisch in de gevel worden geïntegreerd – en wel in veel verschillende kleuren, vormen en materialen (bv. metaal). Met onze ondersteuning kunt u ook de meest delicate gevallen oplossen en uw opdrachtgevers verbaasd doen staan.

 

Wij produceren op aanvraag voor iedere eis de perfecte tegenhanger en verenigen op deze wijze de wensen van de architecten met uw technische eisen. Zo kunnen wij precies passende en afgestemde projectoplossingen aanbieden, waarmee u uw opdrachtgever volkomen tevreden maakt. De beste voorwaarden voor tevreden klanten.

 

Neem met alle plezier contact met ons op en wij zullen ook voor uw geval een individuele speciale oplossing vinden.