Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Bij de planning van kerken en historische gebouwen staat de veiligheid van de bezoekers, medewerkers en het milieu centraal. En om deze te waarborgen moet op een groot aantal actuele wetten, normen en richtlijnen worden gelet. Wij nemen u dit gedeelte van het werk competent uit handen.

Niet alleen de inachtneming en naleving van actuele wetten, normen en richtlijnen met betrekking tot veiligheid maar ook de technische correcte realisatie daarvan vormen veeleisende, maar zeer wezenlijke vangrails tijdens de planning, uitvoering en het gebruik van kerken. Wij staan u met steun bij om te waarborgen dat volledig wordt voldaan aan deze richtlijnen.

 

Naast de algemene richtlijnen moet hierbij ook worden gelet op landspecifieke verschillen. Onwetendheid van wetten en (VDI-)richtlijnen – ook regionaal in de bondsstaten – kan een onvakkundige planning tot gevolg hebben, die vaak nog meer problemen oplevert.

 

Wij bestuderen de boeken voor u om fouten in planning en de daaruit voortvloeiende problemen te voorkomen en u zo goed mogelijk te ontlasten. U kunt zich op deze wijze op andere taken concentreren.

 

Om u een betere indruk te verschaffen vindt u hier een kleine keuze uit de in acht te nemen wetten, normen en richtlijnen:

 

  • Kerkelijk bouwhandboek
  • Berekening van warmtebehoefte volgens Krischer en Kast
  • DIN EN 12831 („Verwarmingsinstallaties in gebouwen - werkwijze ter berekening van de standaardwarmtebelasting“)
  • VDI 2081 („Geluidsproductie en lawaaivermindering in binnenluchttechnische installaties“)

 

Wij willen u dit werk besparen: op een gespecialiseerde vakafdeling hebben wij een competent team samengesteld dat u alle vragen rond deze voorschriften kan beantwoorden.