Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Geestelijken en museumexploitanten hebben in de regel niet de vakkennis om gecompliceerd gereedschap aan te kunnen. Met onze systemen geen probleem, omdat onze producten ondanks zeer hoge kwaliteit en omvangrijke functies gemakkelijk te begrijpen en intuïtief te bedienen zijn.

De verwarmings-, airco- en ventilatietoestellen in kerken en andere historische gebouwen worden door zeer uiteenlopende personen met verschillen in voorkennis en affiniteit bediend en geregeld. Dit loopt van kosters, pastoors of museumdirecteuren die in de regel weinig affiniteit met techniek hebben, via de conciërge tot en met de huistechnicus met vakkennis.

 

Omdat uitgerekend de minder bedreven gebruikersgroepen in het dagelijkse gebruik het vaakst met de verwarmings-, airco- en ventilatietoestellen moeten omgaan, is eenvoud van bediening van speciaal belang.

 

Onze producten zijn intuïtief te bedienen en zorgen er zo voor dat ook deze gebruikers de vereiste instellingen eenvoudig kunnen doen en aanpassen en zodoende geen tijd hoeven te verspillen met de bediening van onze verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties).

 

Met onze kwaliteitsproducten bieden wij u de mogelijkheid om de verwarmings-, airco- en koelingsoplossingen aan de individuele behoeften van de verschillende gebruikersgroepen aan te passen en zo te overtuigen met gebruiksvriendelijkheid.

 

U kunt er zo op vertrouwen dat de eindgebruikers en zodoende ook uw opdrachtgevers volkomen tevreden zullen zijn. Zo hebt u ook voor mogelijke vervolgorders de beste voorwaarden.