Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

De verschillende soorten historische gebouwen brengen heel verschillende uitgangsposities en bijzonderheden met zich mee, waarmee rekening moet worden gehouden in de planning van verwarming, airco en ventilatie. Wij vinden voor ieder gebouw een individuele productoplossing.

Tot de verschillende soorten historische gebouwen horen naast kerken ook musea, bibliotheken, vakwerkhuizen, burchten, kapellen of keldergewelven – allemaal met eigen eisen aan de TGU (technische gebouwuitrusting).

 

Op grond van de hoge leeftijd van het gebouw bij kerken en historische bouwwerken staat de activiteit wat de planning betreft overwegend in het teken van de renovatie en modernisering. Daarom worden de mogelijkheden bij het plannen van de gebouwtechnische systemen vaak sterk beperkt door de bestandsbescherming – een grote uitdaging voor iedereen die zich voor de eerste maal geconfronteerd ziet met deze bijzonderheden.

 

Naast de beperkingen door de bestandsbescherming is er de invloed van de desbetreffende inrichting en de inrichting van de gebouwen. Dat kan gaan van gevoelige expositiestukken via antieke altaren tot en met imposante orgels. Met elk van deze inrichtingsstukken moet bij de planning rekening worden gehouden om te kunnen voldoen aan de speciale eisen.

 

Kampmann is hier de partner aan uw zijde. Door onze jarenlange ervaring in de renovatie van historische gebouwen zijn wij in staat voor ieder object een individuele oplossing te vinden. Wij bekijken ieder gebouw afzonderlijk en ontwikkelen speciaal voor uw bouwplan een passende, effectieve productoplossing.

 

Ons team is met alle plezier voor overige vragen voor u beschikbaar.