Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

De efficiëntie van verwarmings-, airco- en ventilatiesystemen staat bij kerken en historische gebouwen in iedere planning centraal. Met onze knowhow bespaart u hier tijd en kosten.

Door het meestal onregelmatige gebruik van de ruimten, bv. bij kerken versterkt door elke week plaatshebbende kerkdiensten of bij musea door onregelmatige expositie- en bezichtigingstijden, is de kostenfactor hier van speciaal belang. Hoge investeringskosten voor complexe installaties conflicteren met de geringe c.q. sporadische tijden van gebruik.

 

De efficiëntie van het toegepaste systeem kan door een moderne regeltechniek worden verhoogd. Hierdoor worden bovendien geautomatiseerde opwarmcycli mogelijk bij een onregelmatig gebruik van de ruimten. Op deze wijze wordt geen energie verspild en kan een langzame opwarming op de voorgeschreven wijze worden gegarandeerd.

 

Onze uitgesproken knowhow en de daaruit resulterende adviesprestatie verschaffen op deze wijze een efficiënte oplossing die uw opdrachtgevers en de exploitanten van de installaties ook langdurig zal bevredigen. Wij beantwoorden uw vragen met alle plezier.