Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Bij historische gebouwen dient de authentieke totaalindruk niet gestoord te worden door moderne, optisch opvallende techniek. Wij zorgen ervoor dat het technische gereedschap optimaal in de omgeving wordt ingevoegd en zo een bijdrage levert aan een harmonisch beeld.

De gebouwen in dit toepassingsbereik worden gekenmerkt door hun historische bouwstijl. Daarom moet er bij de planning van de TGU (technische gebouwuitrusting) op gelet worden dat het optische totaalbeeld niet door een te groot contrast tussen de oorspronkelijke gevoelsindruk en de toegepaste machinerie c.q. techniek wordt gestoord.

 

U hebt hierbij de keus uit verschillende oplossingen:

 

  • de keuze van vloerinbouwstations of apparaten boven de vloer
  • de plaatsing van apparaten buiten het zicht (bv. in een nis of achter een altaar)
  • de integratie van de apparaten in de totale uitstraling (bv. door accessoireonderdelen zoals luchtroosters van messing of houten omkastingen)

 

Kampmann beschikt over de noodzakelijke knowhow en de navenante mogelijkheden van de producten. Wij adviseren u bij het kiezen en plaatsen van het voor uw bouwplan passende gereedschap en ondersteunen u om rekening te houden met het desbetreffende bouwbestand. Wij staan u met alle plezier met raad en daad ter zijde.