Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Kerken en historische gebouwen

Kerken en historische gebouwen

Onopvallend geïntegreerde functionele techniek.

Jacques Jageneau Jacques Jageneau
Jacques Jageneau
Uw contactpersoon

Onregelmatig gebruik

 

Actuele richtlijnen

Garantie van energie-efficiëntie en besparing ook bij onregelmatig gebruik

 

Uitvoerig advies bij richtlijnen die specifiek gelden voor de Bondsrepubliek en afzonderlijke landen

De efficiëntie van verwarmings-, airco- en ventilatiesystemen staat bij kerken en historische gebouwen in iedere planning centraal. Met onze knowhow bespaart u hier tijd en kosten.De efficiëntie van verwarmings-, airco- en ventilatiesystemen staat bij kerken en historische gebouwen in iedere planning centraal. Met onze knowhow bespaart u hier tijd en kosten.
De efficiëntie van verwarmings-, airco- en ventilatiesystemen staat bij kerken en historische gebouwen in iedere planning centraal. Met onze knowhow bespaart u hier tijd en kosten.
 
Bij de planning van kerken en historische gebouwen staat de veiligheid van de bezoekers, medewerkers en het milieu centraal. En om deze te waarborgen moet op een groot aantal actuele wetten, normen en richtlijnen worden gelet. Wij nemen u dit gedeelte van het werk competent uit handen.Bij de planning van kerken en historische gebouwen staat de veiligheid van de bezoekers, medewerkers en het milieu centraal. En om deze te waarborgen moet op een groot aantal actuele wetten, normen en richtlijnen worden gelet. Wij nemen u dit gedeelte van het werk competent uit handen.
Bij de planning van kerken en historische gebouwen staat de veiligheid van de bezoekers, medewerkers en het milieu centraal. En om deze te waarborgen moet op een groot aantal actuele wetten, normen en richtlijnen worden gelet. Wij nemen u dit gedeelte van het werk competent uit handen.

Plaatsingsconcept

 

Individuele oplossingen

Optimale gebruik van de ruimten

 

Passende systemen voor ieder historisch gebouw

Binnen kerken en historische gebouwen moeten de afzonderlijke apparaatcomponenten zo efficiënt mogelijk worden toegepast om een optimaal gebruik van ruimte te bereiken. In onze portefeuille vindt u voor ieder object de passende inrichting.Binnen kerken en historische gebouwen moeten de afzonderlijke apparaatcomponenten zo efficiënt mogelijk worden toegepast om een optimaal gebruik van ruimte te bereiken. In onze portefeuille vindt u voor ieder object de passende inrichting.
Binnen kerken en historische gebouwen moeten de afzonderlijke apparaatcomponenten zo efficiënt mogelijk worden toegepast om een optimaal gebruik van ruimte te bereiken. In onze portefeuille vindt u voor ieder object de passende inrichting.
 
De verschillende soorten historische gebouwen brengen heel verschillende uitgangsposities en bijzonderheden met zich mee, waarmee rekening moet worden gehouden in de planning van verwarming, airco en ventilatie. Wij vinden voor ieder gebouw een individuele productoplossing.De verschillende soorten historische gebouwen brengen heel verschillende uitgangsposities en bijzonderheden met zich mee, waarmee rekening moet worden gehouden in de planning van verwarming, airco en ventilatie. Wij vinden voor ieder gebouw een individuele productoplossing.
De verschillende soorten historische gebouwen brengen heel verschillende uitgangsposities en bijzonderheden met zich mee, waarmee rekening moet worden gehouden in de planning van verwarming, airco en ventilatie. Wij vinden voor ieder gebouw een individuele productoplossing.

Luchtvochtigheidsregeling

 

Bouwbestand behouden

Voorkoming van schade door correcte luchtvochtigheid

 

Rekening houden met monumentenzorg en aanwezige bouwbestand

In kerken en historische gebouwen is het regelen van de luchtvochtigheid binnen de gebouwen enorm belangrijk om de gevoelige inrichting niet te beschadigen. Wij weten welke waarden in de desbetreffende gebouwen moeten worden aangehouden en verlenen u uitvoerig advies.In kerken en historische gebouwen is het regelen van de luchtvochtigheid binnen de gebouwen enorm belangrijk om de gevoelige inrichting niet te beschadigen. Wij weten welke waarden in de desbetreffende gebouwen moeten worden aangehouden en verlenen u uitvoerig advies.
In kerken en historische gebouwen is het regelen van de luchtvochtigheid binnen de gebouwen enorm belangrijk om de gevoelige inrichting niet te beschadigen. Wij weten welke waarden in de desbetreffende gebouwen moeten worden aangehouden en verlenen u uitvoerig advies.
 
Enkele kerken en historische gebouwen bezitten een bouwstructuur die bij de renovatie van de gebouwen absoluut behouden moet blijven. Om dit te waarborgen ondersteunen wij u competent bij de keuze en plaatsing van de passende verwarmings-, airco- en ventilatietoestellen.Enkele kerken en historische gebouwen bezitten een bouwstructuur die bij de renovatie van de gebouwen absoluut behouden moet blijven. Om dit te waarborgen ondersteunen wij u competent bij de keuze en plaatsing van de passende verwarmings-, airco- en ventilatietoestellen.
Enkele kerken en historische gebouwen bezitten een bouwstructuur die bij de renovatie van de gebouwen absoluut behouden moet blijven. Om dit te waarborgen ondersteunen wij u competent bij de keuze en plaatsing van de passende verwarmings-, airco- en ventilatietoestellen.

Verstopte apparaten

 

Eenvoudige bediening

Optische integratie in de totale structuur

 

Intuïtieve bediening ook voor onervaren gebruikers

Bij historische gebouwen dient de authentieke totaalindruk niet gestoord te worden door moderne, optisch opvallende techniek. Wij zorgen ervoor dat het technische gereedschap optimaal in de omgeving wordt ingevoegd en zo een bijdrage levert aan een harmonisch beeld.Bij historische gebouwen dient de authentieke totaalindruk niet gestoord te worden door moderne, optisch opvallende techniek. Wij zorgen ervoor dat het technische gereedschap optimaal in de omgeving wordt ingevoegd en zo een bijdrage levert aan een harmonisch beeld.
Bij historische gebouwen dient de authentieke totaalindruk niet gestoord te worden door moderne, optisch opvallende techniek. Wij zorgen ervoor dat het technische gereedschap optimaal in de omgeving wordt ingevoegd en zo een bijdrage levert aan een harmonisch beeld.
 
Geestelijken en museumexploitanten hebben in de regel niet de vakkennis om gecompliceerd gereedschap aan te kunnen. Met onze systemen geen probleem, omdat onze producten ondanks zeer hoge kwaliteit en omvangrijke functies gemakkelijk te begrijpen en intuïtief te bedienen zijn.Geestelijken en museumexploitanten hebben in de regel niet de vakkennis om gecompliceerd gereedschap aan te kunnen. Met onze systemen geen probleem, omdat onze producten ondanks zeer hoge kwaliteit en omvangrijke functies gemakkelijk te begrijpen en intuïtief te bedienen zijn.
Geestelijken en museumexploitanten hebben in de regel niet de vakkennis om gecompliceerd gereedschap aan te kunnen. Met onze systemen geen probleem, omdat onze producten ondanks zeer hoge kwaliteit en omvangrijke functies gemakkelijk te begrijpen en intuïtief te bedienen zijn.

Downloads

 

Onze producten voor uw oplossing

Catalogi, montagehandleidingen, prijslijsten en meer

 

Voor elke oplossing biedt Kampmann de juiste producten