Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Kinderdagverblijven en scholen

Kinderdagverblijven en scholen

Leerplezier in een aangenaam klimaat dankzij onze oplossingen.

Jacques Jageneau Jacques Jageneau
Jacques Jageneau
Uw contactpersoon

Betrouwbaarheid en ongevalpreventie

 

Referenties

Ondersteuning bij het naleven van geldende richtlijnen

 

Kwaliteit en ervaring renderen

Bij de planning van kinderdagverblijven en scholen moet in bijzondere mate worden gelet op de aspecten betrouwbaarheid en ongevalpreventie. Wij kennen de relevante richtlijnen, specificaties en veiligheidsfactoren en ondersteunen u op competente wijze bij alle vragen.Bij de planning van kinderdagverblijven en scholen moet in bijzondere mate worden gelet op de aspecten betrouwbaarheid en ongevalpreventie. Wij kennen de relevante richtlijnen, specificaties en veiligheidsfactoren en ondersteunen u op competente wijze bij alle vragen.
Bij de planning van kinderdagverblijven en scholen moet in bijzondere mate worden gelet op de aspecten betrouwbaarheid en ongevalpreventie. Wij kennen de relevante richtlijnen, specificaties en veiligheidsfactoren en ondersteunen u op competente wijze bij alle vragen.
 
Door de jarenlange ervaring in het plannen en realiseren van kinderdagverblijven en scholen hebben wij al uitvoerige knowhow op dit gebied verzameld. Overtuig uzelf van de kwaliteit van ons werk.Door de jarenlange ervaring in het plannen en realiseren van kinderdagverblijven en scholen hebben wij al uitvoerige knowhow op dit gebied verzameld. Overtuig uzelf van de kwaliteit van ons werk.
Door de jarenlange ervaring in het plannen en realiseren van kinderdagverblijven en scholen hebben wij al uitvoerige knowhow op dit gebied verzameld. Overtuig uzelf van de kwaliteit van ons werk.

Actuele richtlijnen

 

De noodzaak van ventilatiesystemen

Uitvoerig advies bij richtlijnen die specifiek gelden voor de Bondsrepubliek en afzonderlijke landen

 

Hulp door de noodzakelijke argumenten

Bij de planning van kinderdagverblijven en scholen staat de veiligheid van de kinderen, medewerkers en het milieu centraal. Hierbij moet rekening worden gehouden met een groot aantal actuele wetten, verordeningen, normen en richtlijnen. Wij nemen u dit gedeelte van het werk competent uit handen.Bij de planning van kinderdagverblijven en scholen staat de veiligheid van de kinderen, medewerkers en het milieu centraal. Hierbij moet rekening worden gehouden met een groot aantal actuele wetten, verordeningen, normen en richtlijnen. Wij nemen u dit gedeelte van het werk competent uit handen.
Bij de planning van kinderdagverblijven en scholen staat de veiligheid van de kinderen, medewerkers en het milieu centraal. Hierbij moet rekening worden gehouden met een groot aantal actuele wetten, verordeningen, normen en richtlijnen. Wij nemen u dit gedeelte van het werk competent uit handen.
 
De bouw van kinderdagverblijven en scholen is in de regel gebonden aan een vast budget. Wij ondersteunen u bij de argumentatie vóór de beslissende instanties om een modificatie of upgrade van de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) in uw bouwplan te rechtvaardigen.De bouw van kinderdagverblijven en scholen is in de regel gebonden aan een vast budget. Wij ondersteunen u bij de argumentatie vóór de beslissende instanties om een modificatie of upgrade van de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) in uw bouwplan te rechtvaardigen.
De bouw van kinderdagverblijven en scholen is in de regel gebonden aan een vast budget. Wij ondersteunen u bij de argumentatie vóór de beslissende instanties om een modificatie of upgrade van de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) in uw bouwplan te rechtvaardigen.

Eenvoudige bediening

 

Rendabiliteitsberekening

Intuïtieve hantering ook voor onervaren gebruikers

 

Werkverlichting door competent advies

Leraren en opvoeders hebben in de regel niet de vakkennis om gecompliceerd gereedschap aan te kunnen. Met onze systemen geen probleem, omdat onze producten worden gekenmerkt door zeer hoge kwaliteit en omvangrijke functies en bovendien gemakkelijk te begrijpen en intuïtief te bedienen zijn.Leraren en opvoeders hebben in de regel niet de vakkennis om gecompliceerd gereedschap aan te kunnen. Met onze systemen geen probleem, omdat onze producten worden gekenmerkt door zeer hoge kwaliteit en omvangrijke functies en bovendien gemakkelijk te begrijpen en intuïtief te bedienen zijn.
Leraren en opvoeders hebben in de regel niet de vakkennis om gecompliceerd gereedschap aan te kunnen. Met onze systemen geen probleem, omdat onze producten worden gekenmerkt door zeer hoge kwaliteit en omvangrijke functies en bovendien gemakkelijk te begrijpen en intuïtief te bedienen zijn.
 
Bij door de staat gefinancierde instellingen zoals kinderdagverblijven en scholen wordt speciale waarde gehecht aan rendabiliteit; zij moeten efficiënt en tevens voordelig worden gepland. Wij ondersteunen u bij het inachtnemen van dit aspect.Bij door de staat gefinancierde instellingen zoals kinderdagverblijven en scholen wordt speciale waarde gehecht aan rendabiliteit; zij moeten efficiënt en tevens voordelig worden gepland. Wij ondersteunen u bij het inachtnemen van dit aspect.
Bij door de staat gefinancierde instellingen zoals kinderdagverblijven en scholen wordt speciale waarde gehecht aan rendabiliteit; zij moeten efficiënt en tevens voordelig worden gepland. Wij ondersteunen u bij het inachtnemen van dit aspect.

Downloads

 

Onze producten voor uw oplossing

Catalogi, montagehandleidingen, prijslijsten en meer

 

Voor elke oplossing biedt Kampmann de juiste producten