Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Leraren en opvoeders hebben in de regel niet de vakkennis om gecompliceerd gereedschap aan te kunnen. Met onze systemen geen probleem, omdat onze producten worden gekenmerkt door zeer hoge kwaliteit en omvangrijke functies en bovendien gemakkelijk te begrijpen en intuïtief te bedienen zijn.

Bediening en regeling binnen scholen en kinderdagverblijven worden verricht door de meest uiteenlopende personen met zeer verschillende voorkennis en affiniteit. Dit varieert bij het dagelijkse gebruik van de opvoeders en leraren die in de regel weinig affiniteit met techniek hebben, via de conciërge met gezonde oppervlakkige kennis tot aan de huistechnicus met vakkennis.

 

Omdat uitgerekend de eerstgenoemde, weinig bedreven gebruikersgroepen in het dagelijkse gebruik het vaakst met de verwarmings-, airco- en ventilatietoestellen moeten omgaan, is eenvoud van bediening van speciaal belang.

 

Om deze reden zijn onze producten intuïtief te bedienen en zorgen zij ervoor dat ook deze gebruikers de vereiste instellingen eenvoudig kunnen doen en aanpassen en zich snel vertrouwd kunnen maken met het hanteren van onze verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties).

 

Met de kwaliteitsproducten van Kampmann krijgt u de mogelijkheid geboden om de verwarmings-, airco- en koelingsoplossingen aan de individuele behoeften van de verschillende gebruikersgroepen aan te passen en zo te overtuigen met gebruiksvriendelijkheid.

 

U kunt erop vertrouwen dat de eindgebruikers en zodoende ook uw opdrachtgevers volkomen tevreden zullen zijn – prima kansen voor uw toekomstige orders!