Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Door de jarenlange ervaring in het plannen en realiseren van kinderdagverblijven en scholen hebben wij al uitvoerige knowhow op dit gebied verzameld. Overtuig uzelf van de kwaliteit van ons werk.

In de referenties kunt u inzien dat wij ons van opdracht tot opdracht opnieuw instellen op de omstandigheden op locatie en optimaal kunnen voldoen aan alle eisen op het gebied van verwarmings-, koelings- en ventilatietechnische apparaten.

 

Met name bij kinderdagverblijven en scholen is het belangrijk dat u navenante referenties kunt presenteren, omdat de opdrachtgevers juist hier vaak ertoe neigen om deze zelf te controleren.

 

Onze referenties geven aanschouwelijk weer hoe verwarmings-, koelings- en ventilatietechnische installaties zich optisch in de ruimten invoegen en bovendien de vereiste veiligheid waarborgen. Onze producten zijn niet alleen effectief, maar passen zich ook optimaal aan de desbetreffende lokale eisen aan en worden op deze wijze een met hun omgeving.

 

Wij nemen als speciale service voor u met alle plezier contact op met contactpersonen van onze referentieprojecten en maken het op aanvraag zelfs voor u mogelijk om reeds gerealiseerde projecten te bezichtigen, zodat u en uw opdrachtgevers zichzelf kunnen overtuigen van de kwaliteit van ons werk; op deze wijze kunt u op locatie de installaties beoordelen.

 

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Verschaf uzelf een overzicht van onze referenties met nog meer projectspecifieke informatie en foto's.