Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Bij door de staat gefinancierde instellingen zoals kinderdagverblijven en scholen wordt speciale waarde gehecht aan rendabiliteit; zij moeten efficiënt en tevens voordelig worden gepland. Wij ondersteunen u bij het inachtnemen van dit aspect.

Als bij het plannen van kinderdagverblijven en scholen niet wordt voldaan aan de rendabiliteitseisen van de opdrachtgevers, bestaat het gevaar dat het hele project nog eens wordt overdacht en eventueel in twijfel wordt getrokken. Dit moet natuurlijk worden voorkomen. Daarom staan wij u met steun terzijde en doen wij er alles aan om u in uw planning zo goed mogelijk vooruit te helpen.

 

Om de rendabiliteit van de installaties in kinderdagverblijven en scholen te waarborgen is het noodzakelijk om de investerings- en bedrijfskosten op het speciale soort gebruik en de gebruiksduur van de installatie af te stemmen, omdat al in de ontwerpfase rekening moet worden gehouden met alle hiervoor relevante parameters.

 

Wij kunnen de voor een rendabiliteitsberekening vereiste installatiespecifieke gegevens gedetailleerd tot uw beschikking stellen. Deze kunnen in gangbare berekeningsprogramma's worden ingevoegd om een betrouwbare berekening mogelijk te maken. Op deze wijze maken critici geen kans.

 

Bovendien helpen wij u bij het zoeken van een desbetreffende gesprekspartner, die u steunt bij het maken van berekeningen.

 

Wij ondersteunen u met alle plezier met individuele, economisch geoptimaliseerde gebouwconcepten – zodat u uw opdrachtgevers kunt overtuigen met een voor de lange termijn succesvolle verwarmings-, airco- en koelingsoplossing. U kunt op ons vertrouwen!