Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Rendabiliteit is bij opslag- en logistieke hallen vanwege hun grootte zeer belangrijk. Wij zijn uw contactpersoon en maken u het werk gemakkelijker door systemen transparant en objectief te vergelijken.

Om te voldoen aan de claim dat met zo laag mogelijke uitgaven een zo groot mogelijk nut wordt behaald dienen de investerings- en bedrijfskosten met inachtneming van de speciale eisen een evenwichtige verhouding te bezitten en te zijn afgestemd op de desbetreffende gebruikstijden van de installaties.

 

Bij opslag- en logistieke hallen moet bijvoorbeeld in acht worden genomen dat bepaalde halgedeelten in de regel slechts sporadisch of helemaal niet door personen worden gebruikt, waardoor geen aandacht hoeft te worden besteed aan de behaaglijkheid. Zodoende kunnen er kostenvoordelen bij de technische inrichting van gebouwen worden behaald.

 

Onze uitgebreide portefeuille biedt u een groot aantal mogelijkheden: u kunt onder andere kiezen uit verschillende oplossingen voor de verwarmingssystemen in de hallen (bv. stralingsverwarming of luchtverwarming).

 

Wij kunnen u door de omvang van specifieke producten van dienst zijn als adviseur bij een op het nut georiënteerde planning. Wij bespreken met alle plezier de voor- en nadelen van de verschillende systeemoplossingen met u en wijzen u op mogelijkheden voor besparing van kosten.

 

Deze combinatie van een omvangrijke productportefeuille, samen met onze jarenlange ervaring, verschaft u enorme werkverlichting en precies passende oplossingen voor de speciale eisen van uw bouwproject. Onze adviseurs zijn met alle plezier beschikbaar voor u. Neem contact met ons op!