Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

In opslag- en logistieke hallen dient geen oppervlak te worden weggegeven door een onvoordelig gebruik van de verwarmings- en ventilatiesystemen. Daarom vindt u in onze portefeuille voor ieder object de passende inrichting.

Juist bij gebouwen met de dimensies van opslag- en logistieke hallen is een efficiënt gebruik van het beperkte grondoppervlak van zeer groot belang.

 

Deze hallen bezitten in de regel bijzonder grote hoogten van drie tot meer dan twintig meter – deze plaats moet optimaal worden gebruikt! Bovendien hebben deze aanzienlijke plafondhoogten een navenante invloed op de verwarming, waarmee bij de planning absoluut rekening moet worden gehouden.

 

Wij bij Kampmann weten waar bij de TGU-planning (technische gebouwuitrusting) van deze hallen – afhankelijk van het concrete gebruik van de ruimte – op moet worden gelet en wij hebben de passende componenten voor uw wens – plaatsbesparend en effectief.

 

Onze productportefeuille biedt u een grote keus uit speciaal ontwikkelde systeemcomponenten, die aan alle eisen voor de meest uiteenlopende omstandigheden voldoen. Op deze wijze krijgt u voor iedere hal de passende oplossing! Ons competente team is met alle plezier voor overige vragen voor u beschikbaar.