Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Ook als het niet gaat om een compleet nieuwe opslag- of logistieke hal tot stand te brengen ondersteunt Kampmann u net zo vakkundig bij het plannen en realiseren van een renovatie, uitbreiding of aanbouw van de hallen.

Bij de projectplanning van opslag- en logistieke hallen gaat het niet altijd om volledige nieuwbouw. Vaak worden delen of gehele gebouwen qua energie gerenoveerd; deels is het ook een kwestie van een uitbreiding van reeds bestaande hallen of een navenante aanbouw aan een bestaand bedrijfsgebouw. Voor u als planner zijn volkomen nieuwe uitdagingen hiervan het resultaat. Te beginnen met het vervangen van de warmte-opwekker tot en met de complete vernieuwing van het verwarming-, airco- en ventilatiesysteem is Kampmann op dit gebied voor u beschikbaar. Wij helpen u met alle plezier.

 

De planning van een verwarmings-, airco- en ventilatiesysteem in dit segment vereist dat met talrijke factoren rekening wordt gehouden.
Dat zijn onder andere:

 

  • De verandering van de toevoer- en retourtemperaturen en daaruit resulterende effecten
  • Rekening houden met statische omstandigheden
  • Een mogelijke wijziging in het gebruik van de hal
  • Een mogelijke verandering van ruimtelijke omstandigheden (bv. isolatie achteraf)

 

Door onze decennialange ervaring in deze sector kunnen wij u garanderen dat bestaande gebouwen optimaal worden gerenoveerd of uitgebreid. Omdat wij goed op de hoogte zijn en weten waar bij de daaruit resulterende veranderingen op moet worden gelet. Vraag het aan ons, wij nemen met alle plezier tijd voor u!