Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Opslag- en logistieke ruimtes

Opslag- en logistieke ruimtes

Praktische oplossingen. Niet van A tot B, maar van A tot Z.

Jacques Jageneau Jacques Jageneau
Jacques Jageneau
Uw contactpersoon

Plaatsbesparing

 

Energie-efficiëntie

Efficiënt gebruik van ruimte – vooral in de hoogte

 

Energiebesparende systemen voor voordelige oplossingen

In opslag- en logistieke hallen dient geen oppervlak te worden weggegeven door een onvoordelig gebruik van de verwarmings- en ventilatiesystemen. Daarom vindt u in onze portefeuille voor ieder object de passende inrichting.In opslag- en logistieke hallen dient geen oppervlak te worden weggegeven door een onvoordelig gebruik van de verwarmings- en ventilatiesystemen. Daarom vindt u in onze portefeuille voor ieder object de passende inrichting.
In opslag- en logistieke hallen dient geen oppervlak te worden weggegeven door een onvoordelig gebruik van de verwarmings- en ventilatiesystemen. Daarom vindt u in onze portefeuille voor ieder object de passende inrichting.
 
Juist bij opslag- en logistieke hallen vormt het thema energie-efficiëntie een centrale component. Wij ondersteunen u door onze uitgesproken knowhow en helpen u aan de planning van een energiebesparend verwarmings-, airco- en ventilatiesysteem.Juist bij opslag- en logistieke hallen vormt het thema energie-efficiëntie een centrale component. Wij ondersteunen u door onze uitgesproken knowhow en helpen u aan de planning van een energiebesparend verwarmings-, airco- en ventilatiesysteem.
Juist bij opslag- en logistieke hallen vormt het thema energie-efficiëntie een centrale component. Wij ondersteunen u door onze uitgesproken knowhow en helpen u aan de planning van een energiebesparend verwarmings-, airco- en ventilatiesysteem.

Minimalisatie van kosten

 

Van bestaande bouw naar nieuwbouw

Groot nut met lage kosten

 

Ondersteuning bij het renoveren, uitbreiden en aanbouwen van hallen

Rendabiliteit is bij opslag- en logistieke hallen vanwege hun grootte zeer belangrijk. Wij zijn uw contactpersoon en maken u het werk gemakkelijker door systemen transparant en objectief te vergelijken.Rendabiliteit is bij opslag- en logistieke hallen vanwege hun grootte zeer belangrijk. Wij zijn uw contactpersoon en maken u het werk gemakkelijker door systemen transparant en objectief te vergelijken.
Rendabiliteit is bij opslag- en logistieke hallen vanwege hun grootte zeer belangrijk. Wij zijn uw contactpersoon en maken u het werk gemakkelijker door systemen transparant en objectief te vergelijken.
 
Ook als het niet gaat om een compleet nieuwe opslag- of logistieke hal tot stand te brengen ondersteunt Kampmann u net zo vakkundig bij het plannen en realiseren van een renovatie, uitbreiding of aanbouw van de hallen.Ook als het niet gaat om een compleet nieuwe opslag- of logistieke hal tot stand te brengen ondersteunt Kampmann u net zo vakkundig bij het plannen en realiseren van een renovatie, uitbreiding of aanbouw van de hallen.
Ook als het niet gaat om een compleet nieuwe opslag- of logistieke hal tot stand te brengen ondersteunt Kampmann u net zo vakkundig bij het plannen en realiseren van een renovatie, uitbreiding of aanbouw van de hallen.

Rendabiliteitsberekening

 

Technische documentatie

Werkverlichting door competent advies

 

Uw grootst mogelijke ontlasting in het planningsproces

De rendabiliteit staat bij grote bouwplannen zoals opslag- en logistieke hallen altijd centraal, omdat deze zo efficiënt en voordelig mogelijk moeten worden gepland. Wij ondersteunen u bij het zoeken naar een rendabele realisatie en de inachtneming hiervan.De rendabiliteit staat bij grote bouwplannen zoals opslag- en logistieke hallen altijd centraal, omdat deze zo efficiënt en voordelig mogelijk moeten worden gepland. Wij ondersteunen u bij het zoeken naar een rendabele realisatie en de inachtneming hiervan.
De rendabiliteit staat bij grote bouwplannen zoals opslag- en logistieke hallen altijd centraal, omdat deze zo efficiënt en voordelig mogelijk moeten worden gepland. Wij ondersteunen u bij het zoeken naar een rendabele realisatie en de inachtneming hiervan.
 
Naast uitvoerige advisering en planning van de HVAC-installaties stellen wij desgevraagd voor uw bouwplan een groot aantal documenten tot uw beschikking om u in uw werk niet alleen zo goed mogelijk te ondersteunen, maar ook voelbaar te ontlasten.Naast uitvoerige advisering en planning van de HVAC-installaties stellen wij desgevraagd voor uw bouwplan een groot aantal documenten tot uw beschikking om u in uw werk niet alleen zo goed mogelijk te ondersteunen, maar ook voelbaar te ontlasten.
Naast uitvoerige advisering en planning van de HVAC-installaties stellen wij desgevraagd voor uw bouwplan een groot aantal documenten tot uw beschikking om u in uw werk niet alleen zo goed mogelijk te ondersteunen, maar ook voelbaar te ontlasten.

Downloads

 

Onze producten voor uw oplossing

Catalogi, montagehandleidingen, prijslijsten en meer

 

Voor elke oplossing biedt Kampmann de juiste producten