Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Sporthallen en maneges

Sporthallen en maneges

Uw hal + onze systemen = het beste klimaat voor schitterende sportprestaties.

Jacques Jageneau Jacques Jageneau
Jacques Jageneau
Uw contactpersoon

ALL-IN pakket

 

Functiebereiken

regelingstechniek met zeer eenvoudige bediening van menu's

 

Differentiatie van de verschillende eisen

Bij het ontwerpen van sporthallen en overdekte maneges is een onmisbaar onderdeel dat al vooraf een concept wordt vastgelegd om de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) regelingstechnisch aan te sluiten in het geplande gebruik van het gebouw.Bij het ontwerpen van sporthallen en overdekte maneges is een onmisbaar onderdeel dat al vooraf een concept wordt vastgelegd om de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) regelingstechnisch aan te sluiten in het geplande gebruik van het gebouw.
Bij het ontwerpen van sporthallen en overdekte maneges is een onmisbaar onderdeel dat al vooraf een concept wordt vastgelegd om de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) regelingstechnisch aan te sluiten in het geplande gebruik van het gebouw.
 
De afzonderlijke functiebereiken van de ruimten stellen zeer uiteenlopende en individueel te bekijken eisen, waarmee in de planning rekening dient te worden gehouden. Wij kennen deze verschillen en helpen u bij het vinden van het optimale systeem voor iedere ruimte.De afzonderlijke functiebereiken van de ruimten stellen zeer uiteenlopende en individueel te bekijken eisen, waarmee in de planning rekening dient te worden gehouden. Wij kennen deze verschillen en helpen u bij het vinden van het optimale systeem voor iedere ruimte.
De afzonderlijke functiebereiken van de ruimten stellen zeer uiteenlopende en individueel te bekijken eisen, waarmee in de planning rekening dient te worden gehouden. Wij kennen deze verschillen en helpen u bij het vinden van het optimale systeem voor iedere ruimte.

Energie-efficiëntie

 

Hulp bij het beslissen

Energiebesparende systemen voor voordelige oplossingen

 

Ondersteuning bij het kiezen en integreren van het passende verwarmignssysteem

De energie-efficiëntie staat op vandaag centraal in iedere planning – met name bij kostenintensieve bouwplannen zoals sporthallen en overdekte maneges. Onze knowhow helpt u bij het ontwerpen van een energiebesparend systeem voor verwarming, koeling en ventilatie.De energie-efficiëntie staat op vandaag centraal in iedere planning – met name bij kostenintensieve bouwplannen zoals sporthallen en overdekte maneges. Onze knowhow helpt u bij het ontwerpen van een energiebesparend systeem voor verwarming, koeling en ventilatie.
De energie-efficiëntie staat op vandaag centraal in iedere planning – met name bij kostenintensieve bouwplannen zoals sporthallen en overdekte maneges. Onze knowhow helpt u bij het ontwerpen van een energiebesparend systeem voor verwarming, koeling en ventilatie.
 
Het kiezen en integreren van het juiste verwarmingssysteem speelt bij sporthallen en overdekte maneges een belangrijke rol, omdat vanuit de uiteenlopende soorten gebruik verschillende planningseisen resulteren. Wij adviseren u competent op dit punt.Het kiezen en integreren van het juiste verwarmingssysteem speelt bij sporthallen en overdekte maneges een belangrijke rol, omdat vanuit de uiteenlopende soorten gebruik verschillende planningseisen resulteren. Wij adviseren u competent op dit punt.
Het kiezen en integreren van het juiste verwarmingssysteem speelt bij sporthallen en overdekte maneges een belangrijke rol, omdat vanuit de uiteenlopende soorten gebruik verschillende planningseisen resulteren. Wij adviseren u competent op dit punt.

Afstemming op geïntegreerde apparaten

 

Begeleiding op locatie

Passende plaatsingsconcepten voor alle apparaatuitvoeringen

 

Ondersteuning door alomvattende begeleiding op locatie

Sporthallen en overdekte maneges bezitten vaak geïntegreerde apparaten waarmee bij de planning van verwarming, airco en ventilatie rekening moet worden gehouden. Wij ondersteunen u bij het opstellen van een individueel passend plaatsingsconcept voor de technische installaties.Sporthallen en overdekte maneges bezitten vaak geïntegreerde apparaten waarmee bij de planning van verwarming, airco en ventilatie rekening moet worden gehouden. Wij ondersteunen u bij het opstellen van een individueel passend plaatsingsconcept voor de technische installaties.
Sporthallen en overdekte maneges bezitten vaak geïntegreerde apparaten waarmee bij de planning van verwarming, airco en ventilatie rekening moet worden gehouden. Wij ondersteunen u bij het opstellen van een individueel passend plaatsingsconcept voor de technische installaties.
 
De buitengewone eisen van sporthallen en overdekte maneges vereisen hoge begeleidingsuitgaven ter ondersteuning van de verwarmingsbouwer. Wij ondersteunen u en houden als directe contactpersoon op locatie uw rug vrij.De buitengewone eisen van sporthallen en overdekte maneges vereisen hoge begeleidingsuitgaven ter ondersteuning van de verwarmingsbouwer. Wij ondersteunen u en houden als directe contactpersoon op locatie uw rug vrij.
De buitengewone eisen van sporthallen en overdekte maneges vereisen hoge begeleidingsuitgaven ter ondersteuning van de verwarmingsbouwer. Wij ondersteunen u en houden als directe contactpersoon op locatie uw rug vrij.

Actuele richtlijnen

 

Rendabiliteitsberekening

Uitvoerig advies bij richtlijnen die specifiek gelden voor de Bondsrepubliek en afzonderlijke landen

 

Werkverlichting door competent advies

Bij de planning van sporthallen en overdekte maneges is de veiligheid van de mensen en het milieu bijzonder belangrijk. Om deze te waarborgen moet op een groot aantal actuele wetten, normen en richtlijnen worden gelet. Wij nemen u dit gedeelte van het werk competent uit handen.Bij de planning van sporthallen en overdekte maneges is de veiligheid van de mensen en het milieu bijzonder belangrijk. Om deze te waarborgen moet op een groot aantal actuele wetten, normen en richtlijnen worden gelet. Wij nemen u dit gedeelte van het werk competent uit handen.
Bij de planning van sporthallen en overdekte maneges is de veiligheid van de mensen en het milieu bijzonder belangrijk. Om deze te waarborgen moet op een groot aantal actuele wetten, normen en richtlijnen worden gelet. Wij nemen u dit gedeelte van het werk competent uit handen.
 
De rendabiliteit staat bij grote bouwplannen zoals sporthallen en overdekte maneges altijd centraal, omdat deze zo efficiënt mogelijk moeten worden gepland. Wij stellen de vereiste gegevens gedetailleerd beschikbaar voor u.De rendabiliteit staat bij grote bouwplannen zoals sporthallen en overdekte maneges altijd centraal, omdat deze zo efficiënt mogelijk moeten worden gepland. Wij stellen de vereiste gegevens gedetailleerd beschikbaar voor u.
De rendabiliteit staat bij grote bouwplannen zoals sporthallen en overdekte maneges altijd centraal, omdat deze zo efficiënt mogelijk moeten worden gepland. Wij stellen de vereiste gegevens gedetailleerd beschikbaar voor u.

Downloads

 

Onze producten voor uw oplossing

Catalogi, montagehandleidingen, prijslijsten en meer

 

Voor elke oplossing biedt Kampmann de juiste producten