Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

De energie-efficiëntie staat op vandaag centraal in iedere planning – met name bij kostenintensieve bouwplannen zoals sporthallen en overdekte maneges. Onze knowhow helpt u bij het ontwerpen van een energiebesparend systeem voor verwarming, koeling en ventilatie.

De steeds sterker wordende betekenis van de energie-efficiëntie is naast de continu voortschrijdende klimaatverandering vooral toe te schrijven aan de ontwikkeling van de energiekosten, waardoor de belangstelling van de exploitanten voor een zo efficiënt mogelijke verwarming, koeling en ventilatie van bouwobjecten steeds toeneemt. Dit leidt ertoe dat steeds meer duurzame en energiebesparende systemen en producten met voorrang worden toegepast.

 

Onze uitgebreide productportefeuille biedt u hiertoe een groot aantal mogelijkheden: u hebt onder andere keus uit de twee verschillende verwarmingssystemen – de convectieverwarming (bv. luchtverwarmer) en de stralingsverwarming (bv. stralingspanelen).

 

Wij kunnen u door deze omvang van specifieke producten als neutrale adviseur behulpzaam zijn bij een op het nut gerichte planning en wij staan met alle plezier klaar om u de voor- en nadelen van de verschillende systeemoplossingen uit te leggen en deze met u te bespreken.

 

Bij de planning van sporthallen en overdekte maneges moet bovendien ervoor gezorgd worden dat de verwarmingssystemen worden afgestemd op de sportieve activiteiten c.q. het gebruik van de hallen. Op deze wijze kan in combinatie met een goede regeling die het systeem steeds verder optimaliseert, een hoge energie-efficiëntie worden bereikt.

 

Met onze oplossingen, die voldoen aan de laatste stand van de techniek en geoptimaliseerd zijn voor een zo laag mogelijk energieverbruik, ontziet u dus niet alleen het milieu maar bespaart u ook aanzienlijk op kosten.

 

U wilt meer ervaren? Neem contact met ons op!