Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

De afzonderlijke functiebereiken van de ruimten stellen zeer uiteenlopende en individueel te bekijken eisen, waarmee in de planning rekening dient te worden gehouden. Wij kennen deze verschillen en helpen u bij het vinden van het optimale systeem voor iedere ruimte.

Sporthallen en overdekte maneges worden in de regel al door de architect individueel conform de verschillende criteria en functies van de ruimten ontworpen. Hiertoe horen onder andere de keuze van een ideaal sporthalconcept (enkel-, dubbel-, drievoudige sporthal) en een geschikte tribune en dat rekening wordt gehouden met de relevante nevenruimten (bv. kleedruimten, sanitaire ruimtes, toegangsgedeelte/gangen of het toeschouwersgedeelte).

 

Met deze verschillende soorten gebruik en functiebereiken moet natuurlijk ook rekening worden gehouden bij de planning van de TGU (technische gebouwuitrusting). Zij worden bijvoorbeeld omschreven door de norm DIN 18032, die de eisen en keuringen voor de bouw en de inrichting van sporthallen vastlegt.

 

Tegelijkertijd spelen de ontwerpwaarden, zoals bv. de kamertemperatuur en de luchtverversingssnelheden, een rol voor de verschillende zones. De TGU moet dus absoluut worden afgestemd op het architectonische concept en worden aangepast aan de speciale eisen.

 

Wij zijn hiervoor uw ideale contactpersoon en ondersteunen u uitvoerig bij het plannen en realiseren van uw sporthal of overdekte manege. Door onze jarenlange ervaring kennen wij alle relevante voorwaarden en bijzonderheden van dit toepassingsbereik, zodat wij u adviezen zonder leemtes kunnen aanbieden. Op deze wijze krijgt u een omvangrijke ondersteuning bij uw verlangen.