Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

In expositie- en verkoopruimten speelt het welzijn van de klanten (en medewerkers) een zeer grote rol. Het algemene binnenklimaat heeft hier een belangrijke invloed op. Wij helpen u aan een behaaglijke oplossing.

Voor de factor welbehagen van expositie- en verkoopruimten zijn zeer verschillende aspecten verantwoordelijk. Het algemene binnenklimaat maakt onder andere een groot deel daarvan uit. Het wordt bijvoorbeeld beïnvloed door het soort verkochte c.q. uitgestalde producten, omdat de producten, die per slot van rekening een groot gedeelte van de ruimte vullen, niet alleen uitwerkingen op de temperatuur, de luchtkwaliteit en de tocht binnen de ruimten hebben, maar bovendien ook de overheersende geuren bepalen.

 

Zodoende hebben het soort ruimtegebruik en met name het productaanbod directe invloed op de behaaglijkheid van de klant. Dat heeft natuurlijk ook consequenties voor de keuze en plaatsing van de verwarmings-, airco- en ventilatietoestellen. Het uitstallen c.q. verkopen van geurintensieve stoffen vereist bijvoorbeeld een bijzonder sterke luchtverversing teneinde ondanks de sterke geurstoffen een neutrale en voor de klant aangenamere geurwereld te scheppen.

 

Onze knowhow garandeert u een optimale productkeuze, een intensief doordacht plaatsingsconcept en zodoende een positieve inkoopbelevenis.

 

U wilt meer ervaren? Ons competente team beantwoordt uw vragen met alle plezier!