Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Expositie- en verkoopruimten stellen afhankelijk van de grootte en het soort gebruik heel verschillende eisen aan de verwarmings-, airco- en ventilatiesystemen. Wij hebben de juiste componenten en de passende knowhow om u hierbij te ondersteunen.

Voor de verwarmings-, airco- en koelingsoplossingen van expositie- en verkoopruimten vormen niet alleen de grootte en het soort gebruik van de ruimten essentiële grondslagen – maar wordt de planning bovendien gekenmerkt door de meest uiteenlopende uitgangscondities die in ieder detail in acht genomen moeten worden.

 

Er moet onder andere op de volgende omstandigheden worden gelet:

 

  • Grootte van de ruimten
  • Soort gebruik
  • Individuele wensen en richtlijnen van de exploitant
  • Bestaande vs. nieuwbouw
  • Architectonische eisen (geraffineerd vs. praktisch en functioneel)
  • Gebruiksspecifieke eisen (bv. door het inrichten van verschillende temperatuurzones, inachtneming van de luchtstroming en ruimtelijke stroming of aanpassing aan de drukomstandigheden)
  • enz.

 

En dat niet alleen: bij bedrijfsmatige expositie- en verkoopruimten wordt zo nu en dan ook van exploitant gewisseld. Iedere exploitant heeft hierbij eigen denkbeelden over het gebruik van ruimte, die zonder veel uitgaven moeten kunnen worden gerealiseerd. Om te voorkomen dat in dit geval het complete verwarmings-, airco- en ventilatiesysteem moet worden vervangen, moet al bij de planning een bepaalde flexibiliteit in de ruimtelijke vormgeving worden meegenomen

 

Wij bieden u voor iedere uitgangspositie een individuele oplossing en ondersteunen u bij het vinden van de juiste systemen voor de verschillende omstandigheden – neem contact met ons op!