Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Verkoopruimtes en showrooms

Verkoopruimtes en showrooms

Oplossingen op maat voor de beste presentatie.

Jacques Jageneau Jacques Jageneau
Jacques Jageneau
Uw contactpersoon

Plaatsbesparing

 

Centrum vs. aparte ruimte

Efficiënt gebruik van ruimte met passende uitstraling

 

Hetzelfde doel, verschillende omstandigheden

Binnen expositie- en verkoopruimten moet de toch al beperkte ruimte niet nog eens worden ingeperkt door de technische apparaten. In onze portefeuille vindt u voor ieder object de passende systeemvarianten.Binnen expositie- en verkoopruimten moet de toch al beperkte ruimte niet nog eens worden ingeperkt door de technische apparaten. In onze portefeuille vindt u voor ieder object de passende systeemvarianten.
Binnen expositie- en verkoopruimten moet de toch al beperkte ruimte niet nog eens worden ingeperkt door de technische apparaten. In onze portefeuille vindt u voor ieder object de passende systeemvarianten.
 
Expositie- en verkoopruimten stellen afhankelijk van de grootte en het soort gebruik heel verschillende eisen aan de verwarmings-, airco- en ventilatiesystemen. Wij hebben de juiste componenten en de passende knowhow om u hierbij te ondersteunen.Expositie- en verkoopruimten stellen afhankelijk van de grootte en het soort gebruik heel verschillende eisen aan de verwarmings-, airco- en ventilatiesystemen. Wij hebben de juiste componenten en de passende knowhow om u hierbij te ondersteunen.
Expositie- en verkoopruimten stellen afhankelijk van de grootte en het soort gebruik heel verschillende eisen aan de verwarmings-, airco- en ventilatiesystemen. Wij hebben de juiste componenten en de passende knowhow om u hierbij te ondersteunen.

Functiegebieden

 

Energie-efficiëntie

Specifieke oplossingen

 

Energiebesparende systemen voor voordelige oplossingen

De afzonderlijke functiegebieden van de ruimten stellen zeer verschillende, individueel te bekijken eisen aan planners. Wij kennen deze verschillen en helpen u bij het vinden van het optimale samenspel van de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties).De afzonderlijke functiegebieden van de ruimten stellen zeer verschillende, individueel te bekijken eisen aan planners. Wij kennen deze verschillen en helpen u bij het vinden van het optimale samenspel van de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties).
De afzonderlijke functiegebieden van de ruimten stellen zeer verschillende, individueel te bekijken eisen aan planners. Wij kennen deze verschillen en helpen u bij het vinden van het optimale samenspel van de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties).
 
De energie-efficiëntie staat op vandaag centraal in iedere planning – natuurlijk ook bij expositie- en verkoopruimten. Met onze knowhow bespaart u hier tijd en kosten.De energie-efficiëntie staat op vandaag centraal in iedere planning – natuurlijk ook bij expositie- en verkoopruimten. Met onze knowhow bespaart u hier tijd en kosten.
De energie-efficiëntie staat op vandaag centraal in iedere planning – natuurlijk ook bij expositie- en verkoopruimten. Met onze knowhow bespaart u hier tijd en kosten.

Binnenklimaat

 

ALL-IN pakket

De zekere welzijnsfactor voor klanten en medewerkers

 

regelingstechniek met zeer eenvoudige bediening van menu's

In expositie- en verkoopruimten speelt het welzijn van de klanten (en medewerkers) een zeer grote rol. Het algemene binnenklimaat heeft hier een belangrijke invloed op. Wij helpen u aan een behaaglijke oplossing.In expositie- en verkoopruimten speelt het welzijn van de klanten (en medewerkers) een zeer grote rol. Het algemene binnenklimaat heeft hier een belangrijke invloed op. Wij helpen u aan een behaaglijke oplossing.
In expositie- en verkoopruimten speelt het welzijn van de klanten (en medewerkers) een zeer grote rol. Het algemene binnenklimaat heeft hier een belangrijke invloed op. Wij helpen u aan een behaaglijke oplossing.
 
Bij het ontwerpen van expositie- en verkoopruimten is een onmisbaar onderdeel dat al vooraf een concept wordt vastgelegd om de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) regelingstechnisch aan te sluiten in het geplande gebruik van het gebouw.Bij het ontwerpen van expositie- en verkoopruimten is een onmisbaar onderdeel dat al vooraf een concept wordt vastgelegd om de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) regelingstechnisch aan te sluiten in het geplande gebruik van het gebouw.
Bij het ontwerpen van expositie- en verkoopruimten is een onmisbaar onderdeel dat al vooraf een concept wordt vastgelegd om de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) regelingstechnisch aan te sluiten in het geplande gebruik van het gebouw.

Technische documentatie

 

Referenties

Veelsoortige documenten voor de grootst mogelijke verlichting

 

Kwaliteit en ervaring renderen

Naast uitvoerige advisering en planning van de HVAC-installaties stellen wij desgevraagd voor uw bouwplan een groot aantal documenten tot uw beschikking om u in uw werk niet alleen zo goed mogelijk te ondersteunen, maar ook voelbaar te ontlasten.Naast uitvoerige advisering en planning van de HVAC-installaties stellen wij desgevraagd voor uw bouwplan een groot aantal documenten tot uw beschikking om u in uw werk niet alleen zo goed mogelijk te ondersteunen, maar ook voelbaar te ontlasten.
Naast uitvoerige advisering en planning van de HVAC-installaties stellen wij desgevraagd voor uw bouwplan een groot aantal documenten tot uw beschikking om u in uw werk niet alleen zo goed mogelijk te ondersteunen, maar ook voelbaar te ontlasten.
 
Tijdens haar jarenlange bestaan kon het bedrijf Kampmann uitvoerige knowhow opbouwen op het gebied van expositie- en verkoopruimten – dat komt ook u te pas. Overtuig uzelf van de kwaliteit van ons werk.Tijdens haar jarenlange bestaan kon het bedrijf Kampmann uitvoerige knowhow opbouwen op het gebied van expositie- en verkoopruimten – dat komt ook u te pas. Overtuig uzelf van de kwaliteit van ons werk.
Tijdens haar jarenlange bestaan kon het bedrijf Kampmann uitvoerige knowhow opbouwen op het gebied van expositie- en verkoopruimten – dat komt ook u te pas. Overtuig uzelf van de kwaliteit van ons werk.

Downloads

 

Onze producten voor uw oplossing

Catalogi, montagehandleidingen, prijslijsten en meer

 

Voor elke oplossing biedt Kampmann de juiste producten