Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Binnen expositie- en verkoopruimten moet de toch al beperkte ruimte niet nog eens worden ingeperkt door de technische apparaten. In onze portefeuille vindt u voor ieder object de passende systeemvarianten.

De beschikbare verkoopruimte is juist bij expositie- en verkoopruimten contant geld waard en moet daarom in geen geval worden ingeperkt door grote apparatuur. Daarom is de keuze van een individueel passend systeem, dat plaatsbesparend kan worden toegepast en toch alle functies aanbiedt, van groot belang.

 

Bovendien speelt met name bij expositie- en verkoopruimten ook de uitstraling een beduidende rol – klanten en medewerkers willen in de ruimten per slot van rekening een gevoel van welbehagen hebben en niet worden gestoord door onesthetische apparaten. Daarom moeten de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) niet op zichtbare plaatsen worden gezet, maar optisch in de ruimte worden geïntegreerd.

 

Onze productportefeuille biedt u een grote keus van apparaatcomponenten die aan deze eisen voor de meest uiteenlopende ruimten voldoen. Maak gebruik van ons aanbod van veelzijdige alternatieven om een individuele, flexibele en efficiënte airconditioning van expositie- c.q. verkoopruimten te realiseren. Wij zijn uw betrouwbare partner.