Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Tijdens haar jarenlange bestaan kon het bedrijf Kampmann uitvoerige knowhow opbouwen op het gebied van expositie- en verkoopruimten – dat komt ook u te pas. Overtuig uzelf van de kwaliteit van ons werk.

In de referenties kunt u inzien dat wij ons van geval tot geval opnieuw instellen op de omstandigheden op locatie en optimaal kunnen voldoen aan alle eisen op het gebied van verwarmings-, koelings- en ventilatietechnische apparaten.

 

Onze referenties geven aanschouwelijk weer hoe de technische apparaten zich optisch in de ruimten invoegen en bovendien de vereiste veiligheid waarborgen. Onze producten zijn niet alleen effectief, maar passen zich ook optimaal aan de desbetreffende lokale eisen aan en worden op deze wijze een met hun omgeving.

 

Wij nemen als speciale service voor u met alle plezier contact op met contactpersonen van onze referentieprojecten en maken het op aanvraag zelfs voor u mogelijk om reeds gerealiseerde projecten te bezichtigen, zodat u en uw opdrachtgevers zichzelf kunnen overtuigen van de kwaliteit van ons werk en u zich op locatie een beeld kunt vormen.

 

Wilt u meer zien? Verschaf uzelf een overzicht van onze referenties met nog meer projectspecifieke informatie en foto's.