Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

In handelsketens speelt het welzijn van de klanten (en medewerkers) een zeer grote rol. Het algemene binnenklimaat heeft hier een belangrijke invloed op. Wij helpen u aan een behaaglijke oplossing.

Voor de factor welbehagen van handelsketens zijn zeer verschillende aspecten verantwoordelijk. Het algemene binnenklimaat levert daar een belangrijke bijdrage aan. Het wordt onder andere beïnvloed door het soort verkochte c.q. uitgestalde producten, omdat de producten, die per slot van rekening een groot gedeelte van de ruimte vullen, niet alleen uitwerkingen op de temperatuur, de luchtkwaliteit en de tocht binnen de ruimten hebben, maar bovendien ook de overheersende geuren bepalen.

 

Zodoende hebben het soort ruimtegebruik en met name het productaanbod directe invloed op de behaaglijkheid van de klant. Dat heeft natuurlijk ook consequenties voor de keuze en plaatsing van de verwarmings-, airco- en ventilatietoestellen.

 

De uitstalling c.q. de verkoop van sterk geurende goederen, zoals bv. vis of kaasproducten, vereist bijvoorbeeld speciale drukcondities en een correcte opstelling van toe- en afvoerlucht om ondanks de sterke geurstoffen een neutrale en voor de klant aangename geurwereld te scheppen.

 

Bovendien kan een correcte temperering van het kassagedeelte uitvaltijden doordat het personeel ziek wordt, voorkomen. Een groot voordeel, met name in tijden met intensieve verkoop, waarin iedere hand nodig is.

 

Wij weten waar het op aankomt om voor de klant een positieve inkoopbelevenis mogelijk te maken – onze knowhow garandeert u een optimale productkeuze en een intensief doordacht plaatsingsconcept.

 

U wilt meer ervaren? Ons competente team beantwoordt uw vragen met alle plezier! Onze claim bij Kampmann is niet zomaar: Precies mijn klimaat.