Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

De verschillende functiebereiken van de ruimten in handelsketensd stellen zeer uiteenlopende, individueel te bekijken eisen aan u als planner. Wij hebben met onze omvangrijke knowhow voor iedere ruimte de ideale oplossing paraat.

Naast pure verkoopruimten bestaat er een groot aantal andere gebieden, zones en ruimten waarop in de eerste stap van de planning vaak niet wordt gelet – een fatale fout! Deze ruimten vervullen verschillende functies en stellen daarom ook volkomen verschillende eisen aan het verwarmings-, airco- en ventilatiesysteem.

 

Tot deze verschillend gebruikte ruimten horen onder andere het kassa- en ingangsgedeelte, maar ook het magazijn, de omkleedruimten of de verblijfsruimten voor medewerkers. Deze moeten individueel worden bekeken om de planning van een optimaal totaalsysteem van afzonderlijke verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) te waarborgen. Alleen op deze wijze kan een kostenbesparende, op het desbetreffende gebruik afgestemde oplossing worden bereikt.

 

Met betrekking tot de investerings- en bedrijfskosten kunnen bijvoorbeeld door een zinvolle combinatie van centrale en decentrale ventilatietechniek op de desbetreffende functiegebieden enorme voordelen resulteren – een belangrijke meerwaarde voor uw planning, waarmee u ook uw opdrachtgevers zult overtuigen.

 

Naast de kostenbesparing levert samenwerking met ons u echter nog meer voordelen op:

 

Door alle systeemcomponenten in een op de totaliteit gericht verwarmings-, airco- en ventilatiesysteem te integreren garanderen wij dat alle gereedschappen optimaal op elkaar zijn afgestemd en voorzien worden van een overkoepelende regeling – dat vereenvoudigt de bediening enorm. Een grote ontlasting ook voor het personeel.

 

Wij ondersteunen u bovendien door als centrale contactpersoon voor de verwarmingsbouwer en de latere exploitant van de installatie te fungeren. Op deze wijze hoeft u zich niet bezig te houden met overige vragen met betrekking tot de installatie en bediening van de verwarming-, airco- en ventilatiesystemen en hebt u het hoofd vrij voor andere taken.

 

Op grond van onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook op bijzonderheden wijzen naast de algemene adviesprestatie. Wij zijn uw constructieve partner, adviseren u uitvoerig over alle vragen en bieden u voor iedere eis een individueel passende systeemkeuze. Wij staan altijd tot uw beschikking, voor iedere vraag die opkomt.