Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

De toepassing van energie-efficiënte systemen wordt beloond! Als eerste Duitse fabrikant met de titel „Endorser in GreenBuilding“ ondersteunen wij u bij het uitwerken van een duurzame, economische oplossing voor uw bouwplan – op deze wijze zou ook uw gebouw kunnen worden gesierd met het gewilde GreenBuilding-certificaat.

In de huidige tijd waarin thema's zoals de klimaatverandering en duurzaamheid permanent in het nieuws zijn, concentreert men zich ook in de bouw steeds meer op energiebesparende, efficiënte systemen. Het ontzien van het milieu speelt hierbij ook voor het bedrijfsimago een grote rol en dient daarom absoluut in de planning te worden meegenomen.

 

Als waardering voor het gebruik van dergelijke vooruitstrevende oplossingen op het gebied van verwarming, airco en ventilatie heeft de EU-commissie het zogenaamde GreenBuilding-certificaat in het leven geroepen. Dat wordt verleend aan bouwprojecten die kunnen bogen op 25 procent minder verbruik van primaire energie dan de geldende wetten van de desbetreffende lidstaat van de EU toestaan. Dit veredelende zegel mag dus niet door iedereen worden gedragen.

 

Kampmann is de eerste Duitse fabrikant die de titel „Endorser in GreenBuilding" mag dragen. Wij verplichten ons daardoor om u te adviseren met individuele, energetisch geoptimaliseerde gebouwconcepten. Op deze wijze waarborgen wij dat ook uw bouwplan – afgestemd op iedere afzonderlijke markt – voldoet aan de voorgeschreven normen van „EU GreenBuilding“.

 

Om aan deze claim te kunnen voldoen en om de vereiste verplichtingen aan te kunnen hebt u als planner speciale knowhow over innovatieve technologieën en energiebesparende productoplossingen nodig. Wij kunnen u hierbij uitvoerig van advies voorzien en er zo samen voor zorgen dat ook uw gebouw het GreenBuilding-certificaat krijgt.

 

Wij informeren u daartoe over zo efficiënt mogelijke verwarmings-, koelings- en ventilatiesystemen en laten u deelgenoot worden van onze kennis m.b.t. duurzame en economische oplossingen. U bent zodoende in staat om aan alle eisen van de handelsketens te voldoen en legt zo de grondslag voor het verlenen van het certificaat.