Het product werd op de
product-memolijst opgeslagen.
U kan deze product-memolijst raadplegen door op het rechtse symbool in het menu "producten" aan te klikken.

Winkelketens

Winkelketens

Oplossingen op maat voor een bijzondere winkelervaring!

Jacques Jageneau Jacques Jageneau
Jacques Jageneau
Uw contactpersoon

GreenBuilding

 

Referenties

Energetisch geoptimaliseerde gebouwconcepten met certificaat

 

Kwaliteit en ervaring renderen

De toepassing van energie-efficiënte systemen wordt beloond! Als eerste Duitse fabrikant met de titel „Endorser in GreenBuilding“ ondersteunen wij u bij het uitwerken van een duurzame, economische oplossing voor uw bouwplan – op deze wijze zou ook uw gebouw kunnen worden gesierd met het gewilde GreenBuilding-certificaat.De toepassing van energie-efficiënte systemen wordt beloond! Als eerste Duitse fabrikant met de titel „Endorser in GreenBuilding“ ondersteunen wij u bij het uitwerken van een duurzame, economische oplossing voor uw bouwplan – op deze wijze zou ook uw gebouw kunnen worden gesierd met het gewilde GreenBuilding-certificaat.
De toepassing van energie-efficiënte systemen wordt beloond! Als eerste Duitse fabrikant met de titel „Endorser in GreenBuilding“ ondersteunen wij u bij het uitwerken van een duurzame, economische oplossing voor uw bouwplan – op deze wijze zou ook uw gebouw kunnen worden gesierd met het gewilde GreenBuilding-certificaat.
 
Wij hebben in de loop van meerdere decennia omvangrijke knowhow verworven op het gebied van handelsketens. Die zetten wij met alle plezier voor uw succes in!Wij hebben in de loop van meerdere decennia omvangrijke knowhow verworven op het gebied van handelsketens. Die zetten wij met alle plezier voor uw succes in!
Wij hebben in de loop van meerdere decennia omvangrijke knowhow verworven op het gebied van handelsketens. Die zetten wij met alle plezier voor uw succes in!

Technische documentatie

 

Tijdsdruk?

Veelsoortige documenten voor de grootst mogelijke verlichting

 

Tijdige aflevering door competente ondersteuning

Naast uitvoerige advisering en planning van de HVAC-installaties stellen wij desgevraagd voor uw bouwplan een groot aantal documenten tot uw beschikking om u in uw werk niet alleen zo goed mogelijk te ondersteunen, maar ook voelbaar te ontlasten.Naast uitvoerige advisering en planning van de HVAC-installaties stellen wij desgevraagd voor uw bouwplan een groot aantal documenten tot uw beschikking om u in uw werk niet alleen zo goed mogelijk te ondersteunen, maar ook voelbaar te ontlasten.
Naast uitvoerige advisering en planning van de HVAC-installaties stellen wij desgevraagd voor uw bouwplan een groot aantal documenten tot uw beschikking om u in uw werk niet alleen zo goed mogelijk te ondersteunen, maar ook voelbaar te ontlasten.
 
Gebouwen voor handelsketens moeten meestal in enorm korte tijd worden gebouwd. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de typische problemen en zijn daarop ingesteld. Wij verlenen u snel en competent advies en komen u tegemoet met extra tijdbesparende maatregelen.Gebouwen voor handelsketens moeten meestal in enorm korte tijd worden gebouwd. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de typische problemen en zijn daarop ingesteld. Wij verlenen u snel en competent advies en komen u tegemoet met extra tijdbesparende maatregelen.
Gebouwen voor handelsketens moeten meestal in enorm korte tijd worden gebouwd. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de typische problemen en zijn daarop ingesteld. Wij verlenen u snel en competent advies en komen u tegemoet met extra tijdbesparende maatregelen.

Actuele richtlijnen

 

ALL-IN pakket

Uitvoerig advies bij richtlijnen die specifiek gelden voor de Bondsrepubliek en afzonderlijke landen

 

regelingstechniek met interfaces naar energiemanagementsystemen

Bij de planning van handelsketens is de veiligheid van de mensen en het milieu bijzonder belangrijk. Om deze te waarborgen moet op een groot aantal actuele wetten, normen en richtlijnen worden gelet. Wij nemen u dit gedeelte van het werk competent uit handen.Bij de planning van handelsketens is de veiligheid van de mensen en het milieu bijzonder belangrijk. Om deze te waarborgen moet op een groot aantal actuele wetten, normen en richtlijnen worden gelet. Wij nemen u dit gedeelte van het werk competent uit handen.
Bij de planning van handelsketens is de veiligheid van de mensen en het milieu bijzonder belangrijk. Om deze te waarborgen moet op een groot aantal actuele wetten, normen en richtlijnen worden gelet. Wij nemen u dit gedeelte van het werk competent uit handen.
 
Bij het ontwerpen van winkelketens is een onmisbaar onderdeel dat al vooraf een concept wordt vastgelegd om de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) regelingstechnisch aan te sluiten in het geplande gebruik van het gebouw.Bij het ontwerpen van winkelketens is een onmisbaar onderdeel dat al vooraf een concept wordt vastgelegd om de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) regelingstechnisch aan te sluiten in het geplande gebruik van het gebouw.
Bij het ontwerpen van winkelketens is een onmisbaar onderdeel dat al vooraf een concept wordt vastgelegd om de verwarmings-, airco- en ventilatie-installaties (HVAC-installaties) regelingstechnisch aan te sluiten in het geplande gebruik van het gebouw.

Functiebereiken

 

Binnenklimaat

Differentiatie van de verschillende eisen

 

Sfeer van welbehagen voor klanten en medewerkers

De verschillende functiebereiken van de ruimten in handelsketensd stellen zeer uiteenlopende, individueel te bekijken eisen aan u als planner. Wij hebben met onze omvangrijke knowhow voor iedere ruimte de ideale oplossing paraat.De verschillende functiebereiken van de ruimten in handelsketensd stellen zeer uiteenlopende, individueel te bekijken eisen aan u als planner. Wij hebben met onze omvangrijke knowhow voor iedere ruimte de ideale oplossing paraat.
De verschillende functiebereiken van de ruimten in handelsketensd stellen zeer uiteenlopende, individueel te bekijken eisen aan u als planner. Wij hebben met onze omvangrijke knowhow voor iedere ruimte de ideale oplossing paraat.
 
In handelsketens speelt het welzijn van de klanten (en medewerkers) een zeer grote rol. Het algemene binnenklimaat heeft hier een belangrijke invloed op. Wij helpen u aan een behaaglijke oplossing.In handelsketens speelt het welzijn van de klanten (en medewerkers) een zeer grote rol. Het algemene binnenklimaat heeft hier een belangrijke invloed op. Wij helpen u aan een behaaglijke oplossing.
In handelsketens speelt het welzijn van de klanten (en medewerkers) een zeer grote rol. Het algemene binnenklimaat heeft hier een belangrijke invloed op. Wij helpen u aan een behaaglijke oplossing.

Rendabiliteitsberekening

 

Downloads

 

Producten voor uw oplossing

Werkverlichting door competent advies

 

Catalogi, montagehandleidingen, prijslijsten en meer

 

Voor elke oplossing biedt Kampmann de juiste producten

Bij de bouw van handelsketens wordt speciale waarde gehecht aan rendabiliteit; zij moeten efficiënt en tevens voordelig worden gepland. Wij ondersteunen u bij het inachtnemen van dit aspect.Bij de bouw van handelsketens wordt speciale waarde gehecht aan rendabiliteit; zij moeten efficiënt en tevens voordelig worden gepland. Wij ondersteunen u bij het inachtnemen van dit aspect.
Bij de bouw van handelsketens wordt speciale waarde gehecht aan rendabiliteit; zij moeten efficiënt en tevens voordelig worden gepland. Wij ondersteunen u bij het inachtnemen van dit aspect.